ORLOVI ŠETALI BERLINOM Nemci presreli Bjelicu: Pa mora li onaj koš?

Kurir sa košarkašima Srbije

ORLOVI ŠETALI BERLINOM Nemci presreli Bjelicu: Pa mora li onaj koš?

EP Košarka -
Opuštanje posle nove pobede: Izabranici Saleta Đorđevića uživali u prestonici Nemačke, a društvo im pravili prijatelji i devojke
1 / 3

Reprezentativci Srbije iskoristili su malo slobodnog vremena za šetnju ulicama Berlina.Izazvali su veliku pažnju kako srpskih navijača tako i lokalnog stanovništva. Ekipa Kurira pridružila se „orlovima“ u putešestviju po prestonici.

Hip-hop... Bogdanović sa prijateljima
Hip-hop... Bogdanović sa prijateljima

Nemci su prepoznali pojedine srpske košarkaše, pa su čak i prilazili da se fotografišu sa njima. Srbi koji su videli izabranike Saleta Ðorđevića oduševljeno su ih pozdravljali i poželeli im sve najbolje u nastavku šampionata. Reprezentativci su uglavnom šetali u društvu devojka ili prijatelja koji su došli u Berlin da ih podrže.Zanimljivo je bilo videti dvojicu Nemca kako u prolazu komentarišu.- Hej, eno ga onaj što nam je dao koš za pobedu. Koliki čovek - uz osmeh su pogledali Nemci ka Bjelici, a zatim se slikali s njim.- Mora li onaj koš - upitao je sa osmehom jedan od njih.

Svi bi da se slikaju... Simonović sa fanovima
Svi bi da se slikaju... Simonović sa fanovima

Nedović je na čuvenom trgu Aleksanderplac šetao sa devojkom Minom Milutinović, inače poznatom manekenkom. Mina se našalila komentarom da ne da dečku da se vrati u reprezentaciju. Bogdan Bogdanović bio je u društvu drugara iz Beograda, a na trgu je pravio spektakularne selfije.

Zaljubljeni... Nedović sa devojkom Minom
Zaljubljeni... Nedović sa devojkom Minom

Sjajnom popodnevu morao je brzo da dođe kraj. „Orlovi“ su morali u hotel, a prijatelji i devojke na drugu stranu. Do prve sledeće prilike, a onda će biti u Lilu.Specijalni izveštači iz BerlinaMiloš BjelinićDado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track