KURIR SA ČIRLIDERSICAMA U BERLINU: Najlepši je Nemanja Bjelica!

Igračice ispratile naše izveštače na put za Lil

KURIR SA ČIRLIDERSICAMA U BERLINU: Najlepši je Nemanja Bjelica!

EP Košarka -
Igračice Albe mamile uzdahe: Najslađi Srbin je onaj što nam je dao koš u poslednjoj sekundi, mislim da je broj osam, složile su se Nemice i nasmejale naše reportere

Aufiderzen! Ćao, ćao! - oprostile su se čirlidersice od reportera Kurira posle šest dana druženja u berlinskoj areni Mercedes benc.Igračice Albe mamile su uzdahe navijača tokom utakmica grupe B Evropskog prvenstva. S razlogom, jer Nemice Isi, Dženi, Marisa, Megi, Josi, Jing, Vani i Ejmi bile su prave zabavljačice tokom tajmauta i četvrtina.Na poluvremenu jučerašnjeg meča razgovarali smo s devojkama. Pitanje za sve čirlidersice bilo je - ko je najlepši košarkaš.

- Svi su lepi i visoki - uz osmeh nam je rekla Megi, na šta smo joj predložili da se kandiduje na izboru za mis. Ima stav potreban za to.- Ha-ha... Onda neka bude da su najlepši italijanski košarkaši - reče simpatična devojka i izazva negodovanje koleginica.- Meni je najlepši Novicki - dobacila je jedna od igračica i izazvala smeh među drugaricama.

Odgovaramo joj da uopšte nije naivna, zna šta valja. Nego, sve je to super, Italijani, Novicki... A gde su tu Srbi?- Videle smo onog što je dao koš kad nije trebalo. Mislim da je broj osam - reče Vani, na šta su se izveštači Kurira blago nasmejali.

Upita nas šta je smešno.- Ništa, ništa. Broj osam je stvarno lep - odgovorismo joj, dodajući da je Nemanja Bjelica odavno u braku.

Na kraju ih upitasmo da li znaju da u timu Srbije ima jedan njihov igrač iz Albe.- Daaa... Milosavljević! Pa, on je ubedljivo najlepši od svih igrača ovde - gotovo uglas je reklo nekoliko čirlidersica.Gagi, čuvaj se. Samo te gledaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track