ZAMALO SRPSKI ZET: Pau Gasol ljubio Rokvićevu dragu!
Foto: Profimedia

Veza sjajnog centra

ZAMALO SRPSKI ZET: Pau Gasol ljubio Rokvićevu dragu!

EP Košarka -
Najbolji španski košarkaš bio strastveno zaljubljen u manekenku Bojanu Barović, koja je dugo u skladnoj vezi i verena je sa srpskim pevačem

Najbolji košarkaš Španije i čovek koji je u polufinalu rasturio „galske petlove“ i rastužio celu Francusku Pau Gasol umalo da postane srpski zet.Pau se, još dok je bio centar Los Anđeles Lejkersa, zabavljao s novosadskom manekenkom Bojanom Barović, današnjom verenicom pevača Nikole Rokvića. Doduše, u to vreme Nikola nije bio u planovima nekadašnje grupe Models, njih dvoje su se smuvali znatno kasnije.Pau je Bojanu primetio još pre deset godina, kada je igrao za Španiju na Evropskom prvenstvu u Beogradu i Novom Sadu, upoznali su se i ubrzo započeli vezu. Život sa slavnim košarkašem u Los Anđelesu iskoristila je tako što je započela i glumačku karijeru. Dobila je ulogu u TV seriji „How To Make It in America“.Međutim, posle dve godine usledio je raskid, pa su Srpkinja i Španac završili romansu. Ona nikad nije htela o tome mnogo da priča.- Da, upoznali smo se, bili smo zajedno, i to je sve. Ne volim da pričam o tome - govorila je Barovićeva.Interesantno je da su mediji pisali o tome da je Gasol teško preboleo raskid i da ga je pogodilo kad je na internetu saznao da je Bojana pronašla novog momka - Nikolu Rokvića. Navodno ju je Pau zvao i predlagao da se pomire. Hteo je čak da ona dođe u SAD da bi se pomirili, ali od toga, očigledno, nije bilo ništa.

Baš ih briga za Gasola... Bojana sa verenikom Nikolom Rokvićem
Baš ih briga za Gasola... Bojana sa verenikom Nikolom Rokvićem

Snašao se ŠpanacPREŠAO NA VRELU SILVIJUKad je video da od pomirenja s Bojanom nema ništa, Gasol se okrenuo drugim devojkama, pa je tako ušao u romansu sa Silvijom Lopez Kastro. Kad su tabloidi u Americi objavili paparaco fotku na kojoj u toplesu uživa na plaži, mediji su je odmah proglasili najvrelijom devojkom jednog NBA igrača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track