JA SAM NARODNJAK U DUŠI! Hit izjava: Vasa Micić otkrio koje pesme bi ga obradovale!
Foto: @starsport

sjajno raspoložen

JA SAM NARODNJAK U DUŠI! Hit izjava: Vasa Micić otkrio koje pesme bi ga obradovale!

Eurobasket 2022 -

Laka i ubedljiva pobeda košarkaške reprezentacije Srbije nad Finskom (100:70) bila je razlog dobrog raspoloženja Vase Micića.

Pouzdani plejmejker je utakmicu ocenio visokom ocenom.

"Bila je dobra i koncentrisana igra, znali smo da imaju specifičan stil igre, ako odgovorimo energetski na isti način i na istom nivou da imamo velike šanse. Ovo je očigledno bio naš dobar dan, prevagnuo je kvalitet. Što se tiče izdanja ekipe, dobro je bilo. Kad igraš za reprezentaciju imaš dodatni motiv, ti imaš i u klubovima to u bitnim utakmicama, ali ovde je svaka utakmica bitna i želiš iz sebe da izvučeš malo na silu. Lep primer svih nas u smislu pristupa i angažovanosti, već je ovo gotovo i idemo dalje."

Dodatni razlog za zadovoljstvo predstavlja i činjenica da se timu priključio Nikola Milutinov.

"Konačno je stigao. Zdrav je, pomoći će, Ristić je dosta pomogao, ali Milutinov je u ovom sistemu velika, velika pomoć."

Pobede Orlova sa tribina prati velika podrška. Srpski jezik se odomaćin u praškoj O2 areni. Nisu izostale ni određene pesme koje se čuju sa tribina, u vidu podrške košarkašima. Micić otkriva i koje bi pesme njega obradovale.

"Nisam ja birao pesme. Atmosfera je odlična i finski navijači su bili odlični, ali smo ih nadglasali i to je sjajno. Ove pesme su odlične. Ako pronađu neki, mogu koji god narodnjak žele, ja sam nardonjak u duši", poručio je Micić.

03:42

Izjave Micića i Jagodića Kuridže posle pobede nad Fincima

Specijalni izveštači iz Praga: Dejan Ignjatović i Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track