SNAŽNA PORUKA ŠARENCA POSLE FIJASKA SRBIJE: Odmah se setio jednog čoveka i poručio: Nisu nam valjale 3 medalje, hteli smo više...
Foto: Printscreen/RTS1

ZANIMLJIV KOMENTAR

SNAŽNA PORUKA ŠARENCA POSLE FIJASKA SRBIJE: Odmah se setio jednog čoveka i poručio: Nisu nam valjale 3 medalje, hteli smo više...

Eurobasket 2022 -

Sportski komentator RTS-a Slobodan Šarenac oglasio se na društvenim mrežama nakon sramne eliminacije naše reprezentacije u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu.

Neuspeh Orlova teško je pao ljubiteljima košarke u Srbiji.

Kratak osvrt na sraman rezultat dao je i sportski komentator Slobodan Šarenac, koji je uživo na nacionalnoj televiziji prenosio meč sa Italijanima.

Šarenac se prisetio perioda kada smo sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem imali sjajne rezultate, ali ih očito nismo dovoljno cenili.

"Aleksandar Đorđević je rekao da je ovo himna koju želi da sluša kao poslednju, na kraju nekog takmičenja, za šta je potrebno da tim osvoji zlato. Nismo uspeli u tome ni ovoga puta. Nažalost. Posle ispadanja u grupnoj fazi 2007. ovo je za Srbiju, od svoje samostalnosti, najgori plasman košarkaške reprezentacije. Ide vreme naravno, ide život, novi dani i novi izazovi, ali i novi izbori koji možda (ne)daju željeni rezultat. Može se nadovezati i ono što sam rekao u prenosu - "Nisu nam valjale tri medalje za pet godina, nije bilo zlata, hteli smo više i bolje, sasvim opravdano i normalno, ali šta smo zaista dobili?!" Odgovor - ništa", napisao je Šarenac na Instagramu.

Kurir sport

Bonus video:

01:25

Košarka je nezamisliva bez Dude: Beograd dobio teren posvećen Dušanu Ivkoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track