(VIDEO) SLAVEN BILIĆ U SVOM STILU: Ovako Hrvat komentariše početak EVRA!
Foto: Reuters

Bez zadrške

(VIDEO) SLAVEN BILIĆ U SVOM STILU: Ovako Hrvat komentariše početak EVRA!

Francuska 2016 -

Samo što je počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu, a Britanci tvrde da već imaju najboljeg stručnog konsultanta. Ako ništa drugo, bar najzabavnijeg.

Tu „titulu“ dodelili su Slavenu Biliću, treneru Vest Hema, koji je gostujući u jednoj TV emisiji, zbavljao i druge goste i voditelja, ali i široke narodne mase.

Pogotovo se to odnosi na komentar situacije iz uvodnih minuta susreta Francuska - Rumunija, kad je Bogdan Stanču promašio zicer.

„On je dobar egzekutor. Nije bek, ako razumete šta hoću da kažem. Onda može da kaže: „dobro, je... mene“, bez imalo zadrške rekao je nekadašnji selektor Hrvatske i izazvao opšte oduševljenje na društvenim mrežama.

A i sam je oduševljen načinom na koji je Dimitri Paje odigrao meč i po opštim ocenama bio najbolji pojedinac premijere na Sen Deniju.

„Bio bi igrač utakmice i da nije dao gol. Jednostavno, bio je najbolji na terenu, ne samo zbog asistencije, nego zbog svega što je pokazao. Podigao je publiku. Pogodak je bio čudesan i naravno da nam je svima u Vest Hemu drago zbog njega“, kazao je Bilić u studiju ITV-a.

Prokomentarisao je i suze Pajea.

„Ovo je bila emotivna utakmica za njega, jer se dokazao u Engleskoj, ali je morao da napravi iskorak i u reprezentaciji, u utakmici takmičarskog značaja“, objasnio je Bilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track