NEREALNO: Navijači Arsenala izglasali pola tima u idealan tim Premijer lige

Mnogima se nije dopao ovaj izbor

NEREALNO: Navijači Arsenala izglasali pola tima u idealan tim Premijer lige

Fudbal -
Među idealnih 11 nema ni jednog od najboljih igrača sveta, Jaja Turea, koji je imao sjajnu sezonu

Spuštena je zavesa na još jednu sjajnu sezonu Premijer lige, proglašeni su najbolji pojedinci u izboru igrača i novinara, a sada je red došao i na izbor navijača.

U pitanju je bilo glasanje putem interneta, koje se, bar ove godine, pokazalo kao veoma neefikasno i nerealno, a uskoro ćete shvatiti i zašto.

Naime, u prvih 11 ima čak 5 fudbalera Arsenala koji je sezonu završio na četvrtoj poziciji, a niti jednog iz Mančester sitija koji je osvojio titulu, pa je potpuno jasno da su navijači glasali pre svega za svoje klubove, pa tek onda za one koji su zaista impresionirali svojim igrama.

Idealnih 11 su:Vojćeh Šćešni (Arsenal), Šimus Kolman (Everton), Džon Teri (Čelsi), Loran Košelni (Arsenal), Lejton Bejns (Everton), Stiven Džerard (Liverpul), Džordan Henderson (Liverpul), Mesut Ozil (Arsenal), Luis Suarez (Liverpul) i Olivije Žiru (Arsenal).

Najveći propust je svakako izostanak Jaja Turea koji umalo da pobedi i neverovatnog Suareza u izboru za fudbalera godine, a sasvim je jasno, da igrači poput Šćešnog, Ozila i Žirua nisu zaslužili mesto u ovom timu, kada se u obzir uzme čitava sezona.

Evo te postave izabrane putem sajta Premijer lige:

Tim Premijer lige u izboru navijača, Foto: Twitter @premierleague
Tim Premijer lige u izboru navijača, Foto: Twitter @premierleague

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track