SPEKTAKLI ZA KRAJ: Šampionska žurka na Marakani, derbi u Humskoj!
Foto: Saša Pavlić

Poslednje kolo Super lige

SPEKTAKLI ZA KRAJ: Šampionska žurka na Marakani, derbi u Humskoj!

Fudbal -

Utakmicama 37. kola završava se takmičenje u Superligi Srbije.

U centru pažnje biće dueli u Beogradu između Partizana i Vojvodine i Čukaričkog i Radnika, pošto tri ekipe mogu da osvoje drugo mesto na tabeli.

Sve utakmice sedmog kola plej-ofa počeće u subotu od 19 časova, a mečevi u plej-autu dva sata ranije.

Partizan će na svom terenu igrati protiv Vojvodine i pokušaće pobedom da zadrži drugo mesto na tabeli. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili u Nišu (0:1), prekinuli niz od tri pobede i imaju 37 bodova.

Vojvodina ima bod manje i želi da nastavi seriju od tri pobede kako bi se domogla drugog mesta.

Takođe i četvrtoplasirani Čukarički ima 36 bodova, a u meču protiv Radnika iz Surdulice pokušaće da prekine niz od tri poraza, zbog kojih su izgubili drugo mesto na tabeli. Radnik je vezao četiri poraza i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 25 bodova.

U borbu za mesto u Ligi Evropa mogao bi da se umeša i Radnički iz Niša, koji će u Beogradu igrati sa novim šampionom Srbije Crvenom zvezdom.

Domaći će na stadionu 'Rajko Mitić' proslaviti titulu sa navijačima i najverovatnije neće dozvoliti iznenađenje. Zvezda je prva na tabeli sa 51 bodom a Radnički ima 35.

U utakmici bez većeg takmičarskog značaja Borac će u Čačku igrati protiv Voždovca. Domaći su šesti na tabeli sa 29 bodova, a pet manje ima Voždovac na osmom mestu.

Fudbaleri Jagodine i OFK Beograda su već ispali iz lige, a u poslednjem kolu plej-auta u Beogradu će odigrati medjusobni duel. Obe ekipe imaju po 15 bodova.

Spartak će u Subotici igrati protiv Rada i pokušaće četvrtom uzastopnom pobedom da završi sezonu, dok bi 'Građevinari" trijumfom u poslednjem kolu mogli donekle da poprave utisak. Spartak je prvi na tabeli plej-auta sa 29 bodova a Rad je šesti sa 24.

Javor će u Ivanjici igrati protiv Mladosti iz Lučana, a Metalac će u Gornjem Milanovcu dočekati Novi Pazar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track