OBRT: Lalatović ostaje u Vojvodini!
Foto: Fonet/Antonio Ahel

Obrt

OBRT: Lalatović ostaje u Vojvodini!

Fudbal -

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ostaće u tom fudbalskom klubu i u nastavku sezone, saopštio je novosadski klub.

Kako se navodi na sajtu kluba, posle sastanka Lalatovića i članova uprave, odlučeno je da će trener ostati u Vojvodini i "nastaviti put ka cilju koji je postavljen za ovu sezonu - borba za oba trofeja u domaćim takmičenjima".

"Pričao sam dugo sa članovima uprave kluba i našli smo zajednički jezik. Od prvog dana nisam tražio ništa, ni povišicu plate niti bilo šta drugo, jer novac me nije interesovao, kao što me ni sada ne interesuje. Samo sam tražio slobodu u radu i garanciju da, dok imamo ovako dobre rezultate i dok je Vojvodina među klubovima koji idu u Evropu sledeće godine, da jednostavno ne mogu biti smenjen", rekao je Lalatović.

"U suštini, to je garancija da ne mogu biti smenjen, ako smo među timovima koji idu u Evropu, a siguran sam da ćemo na tom mestu biti i dalje. Meni je to dovoljno i u ugovoru će to biti i napisano", dodao je on.

Pojedini mediji su prethodnih dana preneli da se Lalatović dogovorio sa Čukaričkim i da je prelazak u taj klub samo pitanje dana. Lalatović je potvrdio da ga je zvao beogradski tim, ali je rekao da se ništa nije dogovorio.

"Ja sam na konferenciji pred utakmicu protiv Novog Pazara rekao da sam trener Vojvodine i videli su svi kako sam vodio taj meč. Čukarički me jeste zvao, ali ni u jednom momentu se nisam ništa dogovorio. Ostajem u Vojvodini i samo mi je bilo bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, da nijedan menadžer ne može da mi pridje i da treninzima ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su uvažene. Ono što je jako važno jeste da se zna da nisam tražio povišicu plate, da me novac nije zanimao i da samo želim da radim svoj posao, u koji se drugi neće mešati", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track