(VIDEO) ŠTA SE DESILO KOBNE NOĆI: Evo kako je upucan navijač Partizana Demir Jukić (18) koji je podlegao povredama
Foto: Fejsbuk

Ugašen još jedan mladi život

(VIDEO) ŠTA SE DESILO KOBNE NOĆI: Evo kako je upucan navijač Partizana Demir Jukić (18) koji je podlegao povredama

Fudbal -

Navijač Partizana koji je teško ranjen u sukobu sa navijačima Crvene zvezde početkom juna, Demir Jukić (18) preminuo je danas.

Do sveopšte tuče došlo je u ulici Ivana Ribara na samom kraju Blokova na Novom Beogradu, a tada je nesrećni mladić upucan u stomak, dok je drugi navijač ranjen nožem u nogu.

Očevici kažu da je bilo više od stotinu navijača Partizana i Crvene zvezde.

Brojne policijske patrole brzo su stigle na lice mesta. Uhapšeno je nekoliko osoba, a upucan mladić je prevezen u zemunsku bolnicu.

- Komšije su čule povike "Zovite hitnu". To je bila opšta dreka i galama, a ti pucnji su podigli tenziju do kraja - rekao je jedan od očevidaca u emisiji "Na mestu zločina sa Mašanom".

Do obračuna suparničkih navijačkih grupa verovatno je došlo zbog nekoliko grafita crno-belih koje su navijači suparničkog kluba prefarbali, uprkos tome što ceo kraj "pripada" jednoj grupi navijača Partizana.

- Oni su se osetili ugroženim zbog toga što su im u većem broju dolazili i žvrljali preko grafita do kojih im je stalo. Ovi drugi su se osetili osionim jer su jaki i došli su da im pokažu "čija nana crnu vunu prede". Porazbijali su sve, ranjen je taj momak - rekao je Zoran Nikolić, Dr socioloških nauka.

Prema rečima svedoka jedan od Delija je ispalio metak na navijače Partizana, a drugi svetleću raketu.

Kurir sport

Foto: Fejsbuk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci da pošalju zahvalnicu u UEFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track