(VIDEO) HAOS NA MEČU ČEKIĆARA SA BARNLIJEM: Besni navijači Vest Hema tri puta upadali na teren, kapiten napao jednog huligana
Foto: AP

FRUSTRACIJE ZBOG LOŠIH REZULTATA

(VIDEO) HAOS NA MEČU ČEKIĆARA SA BARNLIJEM: Besni navijači Vest Hema tri puta upadali na teren, kapiten napao jednog huligana

Fudbal -

Navijači fudbalskog kluba Vest Hem danas su u više navrata uleteli na teren i prekidali utakmicu sa Barnlijem, koju je njihova ekipa izgubila sa 0:3 na domaćem terenu.

Kako je preneo Skaj, posle vodećeg gola Barnlija u 66. minutu, nekoliko navijača je uletelo u teren, a jednog od njih je na zemlju oborio kapiten Vest Hema Mark Nobl, koga je posle toga zadržao golman Džo Hart.

Ubrzo je Barnli stekao dva gola prednosti i utakmica je drugi put prekinuta pošto je jedan navijač uleteo na teren, uzeo korner zastavicu i pokušao da je zabode na centar terena. U isto vreme domaći navijači su se okupili ispred lože u kojoj sede članovi uprave Vest Hema i uzvikivali su: "Otpustite upravu".

Jedan od predsednika kluba Dejvid Saliven je pre kraja utakmice uz pratnju napustio ložu.

Posle trećeg gola Barnlija, a zbog greške golmana Harta, besni navijači su mu prišli i raspravljali se sa njim, pa je utakmica ponovo prekinuta.

Zbog komešanja na tribinama, rezervisti Barnlija su u završnici utakmice dozvolili deci da sede na njihovoj rezervnoj klupi.

Vest Hem je danas izgubio treću uzastopnu utakmicu, ukupno 14. u prvenstvu i nalazi se na 16. mestu na tabeli sa 30 bodova, tri više od zone ispadanja.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track