JUNAJTED UVEK ISPADA,  I JA SAM GA IZBACIVAO! Murinjo se sprda posle bruke u Ligi šampiona
Foto: Profimedia

Nestvarno

JUNAJTED UVEK ISPADA, I JA SAM GA IZBACIVAO! Murinjo se sprda posle bruke u Ligi šampiona

Fudbal -

Menadžer Mančestera razbesneo navijače posle poraza od Sevilje (1:2) u revanšu osmine finala elitnog takmičenja

Gospodin Posebni, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo, uspeo je da dovede do ludila navijače kluba koji vodi. I to ne zato što je na svom terenu izgubio od Sevilje i oprostio se od Lige šampiona već u osmini finala. Ne! Prekipelo im je zbog izjava koje je dao nakon sramotnog poraza.

- Sedeo sam na ovoj stolici i ranije. Sa Portom, izbacili smo Mančester junajted. Sa Real Madridom, izbacili smo Mančester junajted. Tako da ovo nije ništa novo za ovaj klub - rekao je Murinjo.

Srbin realan

MATIĆ: NEMA IZGOVORA, BILI SU BOLJI

Naš fudbaler iz redova Mančester junajteda Nemanja Matić realno je sagledao situaciju nakon ispadanja iz Lige šampiona.

- Nemamo izgovor, izgubili smo veliku utakmicu i propustili priliku. Sevilja je bila bolja i zasluženo prošla u četvrtfinale. Moramo da vidimo gde grešimo da bismo postali bolji - rekao je Matić.

Portugalac je ocenio i da je za eliminaciju njegove ekipe kriva i sreća koju je imao trener Sevilje Vinćenco Montela. Uvođenje Visama ben Jedera, dvostrukog strelca na utakmici, plod je upravo sreće, smatra Murinjo.

- Nekada ja imam sreće s izmenama, nekad drugi treneri. Montela je napravio dobar potez uvođenjem Ben Jedera. Imao je sreće s tim.

Pre samo nekoliko dana Murinjo je likovao nakon pobede nad Liverpulom, a sada su ga novinari podsetili da je četa Jirgena Klopa prošla dalje u Ligi šampiona, za razliku od njegove. I na to je Porutgalac imao spreman odgovor pokušavši da omalovaži uspeh „crvenih“.

- Liverpul je u četvrtfinalu Lige šampiona? Da, to je istina, ali nemaju FA kup. I dalje se borimo za top četiri u Premijer ligi i imamo i FA kup. Nije ovo smak sveta, razočaravajuće je, ali se događa - zaključio je nadmeni Portugalac.

Čuj sad ovo

NAVIJAČIMA KRIV MATIĆ

Navijači Mančester junajteda pronašli su krivce za sramotan poraz od Sevilje u Ligi šampiona. Pored Murinja, žele da vide leđa Felainiju, Pogbi, ali i našem reprezentativcu Nemanji Matiću.

„Kada bi samo Matić oslobodio Pogbu kao što oslobađa veziste Sevilje“, „Kako možeš da počneš sa Felanijem i Matićem zajedno, a trebaju ti golovi“, „Smoling, Matić i Pogba - napolje iz kluba“, samo su neki od tvitova.

foto: Profimedia

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track