RONALDO U GEJ AKCIJI: Navijač poljubio slavnog fudbalera u usta! Bosanac iz Zvornika upao na teren i napravio selfi sa Kristijanom! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen

HIT

RONALDO U GEJ AKCIJI: Navijač poljubio slavnog fudbalera u usta! Bosanac iz Zvornika upao na teren i napravio selfi sa Kristijanom! (VIDEO)

Fudbal -

Tokom prijateljskog meča Portugal - Holandija (0:3) u Ženevi došlo je do prekida kad su dvojica muškaraca uletela na teren i spopala slavnog asa Reala

Do poljupca za kojim žude devojke širom sveta u ponedeljak uveče došao je jedan mladić!

Tokom prijateljskog meča Portugal - Holandija (0:3) odigranog u Ženevi, Kristijano Ronaldo bio je meta dvojice muškaraca, koji su uleteli u teren kako bi se jedan od njih slikao s popularnim fudbalerom, a drugi ga poljubio u usta!

foto: EPA

Bosansko-švajcarski tandem komičara Samir Alić i Karmin Bjankanelo dugo je planirao ovaj upad na utakmicu o kome ovih dana priča ceo svet. Njih dvojica nakratko su prekinuli meč, pošto su utrčali na travu u 42. minutu igre.

Bjankanelo je iskoristio Ronaldovu zbunjenost, prišao mu, uhvatio ga za vrat i sočno poljubio u usta.

Kristijano nije uspeo na vreme da se izmakne, ali je zato s gađenjem obrisao usta čim su redari ove momke izveli s terena. Nakon toga, Bosanac Samir Alić uspeo je da od Ronalda izmoli selfi pa je njihova misija u potpunosti uspela.

foto: Profimedia

Komičare je kasnije privela policija, ali to je ono što su sigurno i očekivali. Na kraju krajeva - ovaj dečko učinio je ono o čemu mnoge devojke sanjaju, a verovatno im nikad nije palo na pamet da na ovaj način to i ostvare.

Ronaldova blamaža

SIMULACIJA KOJA NE PROLAZI NIGDE

Portugalci u ponedeljak uveče protiv Holandije nisu bili u najboljem izdanju, ni sam Ronaldo se nije proslavio. Shvativši da stvari ne idu baš najbolje, najbolji fudbaler sveta pribegao je nekim drugim metodama ne bi li došao do gola za svoju reprezentaciju. Ronaldo je tokom jednog prodora promašio loptu, pao kao pokošen na zemlju i očajnom simulacijom od sudija pokušao da izdejstvuje penal - naravno, bezuspešno.

Kurir / Anja Vukašinović

Foto: Profimedia, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda pronašla dostojnu zamenu za Boaćija. Evo ko će ga naslediti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track