PRIVEDEN SUDIJA OBRADOVIĆ: Arbitar koji je dosudio najsmešniji penal u istoriji srpskog fudbala na informativnom razgovoru u policiji! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić

REAKCIJA NADLEŽNIH ORGANA

PRIVEDEN SUDIJA OBRADOVIĆ: Arbitar koji je dosudio najsmešniji penal u istoriji srpskog fudbala na informativnom razgovoru u policiji! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalski sudija Srđan Obradović priveden je danas u policijsku stanicu u Jagodini na ispitivanje, prenose beogradski mediji.

Obradović je bio režiser skandala na jučerašnjoj utakmici između Spartaka i niškog Radničkog u Subotici (2:0), gde je dosudio dva penala za domaćina, od kojih je drugi bio, najblaže rečeno, najsmešniji u istoriji srpskog fudbala.

Takođe, Obradović je prethodno pokazao dva žuta kartona fudbaleru Radničkog Milanu Pavkovu u roku od dva minuta.

Policija je reagovala kako bi otkrila da li je bilo zakulisnih radnji.

Povodom Obradovićeve arbitraže u Subotici ranije danas reagovao je i predsednik FSS Slaviša Kokeza, koji zahteva da se taj sudija drastično kazni i skine sa liste.

Spartak je pobedom nad Radničkim preuzeo treće mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Obradoviću ovo nije prvi put da se našao u centru pažnje fudbalske javnosti zbog sumnjivih odluka.

U 153. "večitom derbiju" priznao je gol Crvene zvezde iako je lopta očigledno napustila granicu terena.

U "dosijeu" ima još jedan penal koji je samo on video, a dosudio ga je svojevremeno na meču Omladinske lige između Napretka i Slobode.

Čudne odluke donosio je i u duelima omladinaca Jagodine i Napretka, zatim na meču između Dinama iz Pančeva i ČSK pivare, potom i u duelu Bačke i Mladosti, ali i kada je prošle godine dosudio penal za Crvenu zvezdu protiv Vojvodine.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Saša Pavlić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Čišćenje! Svi oni uskoro odlaze iz Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track