NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Evo kako je Adem Ljajić odgovorio na NEUKUSNU provokaciju švajcarskog reprezentativca sa Kosova (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

bez dlake na jeziku

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Evo kako je Adem Ljajić odgovorio na NEUKUSNU provokaciju švajcarskog reprezentativca sa Kosova (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić odlično je raspoložen pred Svetsko prvenstvo i istakao je da će dati maksimum u Rusiji, ali nije želeo da daje prognoze krajnjeg dometa.

Adem smatra da će nam ključni meč biti protiv selekcije Kostarike koja je igra 17. juna.

- Teško je dati prognoze. Imamo još vremena da radimo. Sigurno ćemo dati maksimum i "poginuti" za svaku loptu kako bismo pokazali da nismo slučajno tamo. Najvažnija je utakmica protiv Kostarike, ako ih pobedimo olakšaćemo dosta sebi. Nadam se da ćemo početi dobro - rekao je Ljajić novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

foto: Fonet

Što se tiče spiska igrača za Rusiju, Ljajić je izjavio da očekuje da će putovati:

- U fudbalu je sve moguće, nadam se da neću otpasti sa spiska. Tim je najvažniji, moramo da budemo ekipa i dišemo kao jedan. Gledamo utakmicu po utakmicu. O Brazilu ćemo razmišljati kada dođe vreme za njih - rekao je Ljajić.

Na pitanje novnara kako komentariše provokacije od strane Šaćirija, reprezentativca Švajcarske po pitanju Kosova, Adem je rekao:

- Nisam podložan pritisku, ne osećam ga, niti se osvrćem na provokacije Švajcaraca. Posle prve utakmice ćemo razmišljati o njima. Svako od nas će dati 100 posto, a verujem da ćemo do Brazila već biti u poziciji da obezbedimo prolaz - rekao je Ljajić.

?????❤️

A post shared by XS (@shaqirixherdan) on

Na kraju je bivši igrač Partizana rekao:

- Osećamo da su ljudi zadovoljni jer smo se plasirali na Svetsko prvenstvo, napravili smo dobar posao. jer smo bili prvi u grupi koja nije bila laka i naivna. To govori o tome da ova ekipa treba da ima poštovanje od svih. Nadam se da će navijači biti uz nas, mnogo je lepo kada su navijači tvoj 12. igrač - zaključio je Ljajić.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Tri činjenice koje moraju da zabrinu i zvezdaše i partizanovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track