ŠOK! ŠTA SE TO DOGAĐA U REALU: Kraljevski klub OVIM gestom pokazao kako više ne računa na Ronalda! (VIDEO)
Foto: Reuters

ZANIMLJIVO

ŠOK! ŠTA SE TO DOGAĐA U REALU: Kraljevski klub OVIM gestom pokazao kako više ne računa na Ronalda! (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je nakon ovogodišnjeg finala Lige šampiona u velikom slavlju šokirao fanove izjavom kako je ''bilo lepo biti u Madridu'', koju je kasnije ublažio izjavom kako to ne znači da ide iz kluba, već kako će se sve znati na vreme.

Ova izjava je izazvala sumnju kod najvernijih navijača kraljevskog kluba, a sve se još više rasplamsalo nakon novih događaja u Relu.

Kraljevski klub je odlučio da predstavi dresove za novu sezonu, i iako su fanovi zadovoljni samim izgledom, ono što zabrinja jeste da na promociji nije bilo Kristijana Ronalda i Luke Modrića.

Ronaldo je svaku sezonu do sada bio glavni maneken na promocijama, jer je logično bio najveća zvezda kluba, dok je Luka kao motor takođe trebao da bude uključen.

Ipak ta čast je pripala Marselu, Bejlu, Benzemi, Asensiju i Krosu koji se pojavljuju u videu, kao i Navas, Ramos i Isko koji su bili na fotografijama.

Dresovi su tradicionalno beli, gostujuća garnitura je naravno crna, dok će golmani načešće nositi svetloplavi dres. Treća garnitura još nije predstavljena.

Kako će izgledati dresovi za narednu sezonu pogledajte OVDE.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sprema spektakularan transfer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track