SUPERLIGA: Voždovac na rođendanu Partizana, Zvezda u Zemunu posle Pariza!
Foto: Foto: Starsport©

11. kolo domaćeg prvenstva

SUPERLIGA: Voždovac na rođendanu Partizana, Zvezda u Zemunu posle Pariza!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Voždovca utakmicom u Humskoj večeras otvaraju 11. kolo Superlige Srbije.

Jasno je da crno-beli imaju imperativ pobede, pošto već zaostaju sedam bodova za liderom Crvenom zvezdom i samo sa tri boda mogu da nastave ozbiljniju poteru za aktuelnim prvakom, dan posle proslave rođendana kompletnog Sportskog društva.

Sa druge strane, Voždovac je znao i da slavi na Partizanovom stadionu, često je sa istim rivalom igrao neizvesne mečeve, pa se nada da bi i sada mogao.

Fudbaleri Crvene zvezde dva dana kasnije gostuju Zemunu u Gornjoj varoši, nakon što su doživeli težak poraz u Parizu od Pari Sen Žermena (6:1) u Ligi šampiona.

Možda je baš Zemun dobar test da se vidi da li je "šestica" sa "Parka prinčeva" uticala na ekipu Vladana Milojevića.

Od ostalih mečeva izdvaja se onaj u Novom Sadu između Vojvodine i Napretka, Radnik i Spartak se sastaju u Surdulici u sudaru timova koji su u krizi rezultata, dok niški Radnički gostuje Mladosti u Lučanima.

Mučio je Voždovac prošle sezone Partizan, pobedio ga dva puta, i crno-beli sada žele da vrate dug i mirno odu na reprezentativnu pauzu. Kvota na keca uz dva do tri gola (1&2-3) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Kompletan raspored 11. kola,

Petak: Partizan - Voždovac (18 sati)

Subota: Mladost - Radnički (16) Radnik - Spartak (16) Mačva - Bačka (17) Čukarički - Dinamo (18) Vojvodina - Napredak (18)

Nedelja: Zemun - Crvena zvezda (13)

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track