LUKA MODRIĆ UZ VANJU I DECU JOŠ JEDNOM SLAVI ZLATNU LOPTU: Jedinstven je osećaj, srećan sam, ponosan i počastvovan
Foto: EPA/YOAN VALAT

NAJBOLJI NA SVETU

LUKA MODRIĆ UZ VANJU I DECU JOŠ JEDNOM SLAVI ZLATNU LOPTU: Jedinstven je osećaj, srećan sam, ponosan i počastvovan

Fudbal -

Fudbaler je dobio sve što je mogao...

Ova je godina, svakako jedna od najsrećnijih za Luku Modrića, jer nakon svih osvojenih nagrada za igrača godine, osvojio je još jednu – Zlatnu loptu , jedini trofej koji mu je nedostajao, te je tako postao prvi Hrvat s najprestižnijom i najstarijom nagradom u istoriji fudbala, piše story.hr.

Za tu priliku nogometaš je naravno obukao najbolje odelo, a stigao je u pratnji svoje jednako elegantne porodice, supruge Vanje i svoje dece, Ivana i Eme. Takođe, u publici se našao i Lukin ponosni otac koji nije skidao osmeh s lica.

"Jedinstven je osećaj, srećan sam, ponosan i počastvovan, teško je opisati kako se osećam. Zato hvala svima koji su mi omogućili da budem ovde. Hvala saigračima, trenerima, svim ljudima koji rade u Realu, reprezentaciji, svima onima koji su glasali za mene i naravno mojoj porodici, supruzi i deci koji mi pomažu u svemu", ispričao je fudbaler u svom govoru.

Vanja je još jednom zablistala na crvenom tepihu u dugoj ženstvenoj nude haljini ukrašenoj s detaljima čipke, te je svoj romantični izgled zaokružila s ležernom niskom punđicom i nekoliko raspuštenih pramenova da padaju niz lice, dok je umesto veće torbice izabrala 'clutch' koji se savršeno uklopio u njen autfit. Modno usklađeni bili su i mališani. Tako je maleni Ivano bio kopija svog tate Luke u istom crnom odelu s leptir mašnom, dok je najmlađa kćerkica Sofija izgledala baš poput malene princeze usklađena s Vanjom, a Ema je u crvenoj bejbidol haljinici s belim ovratnikom i helankama, kao i zlatnim cipelama bila prava mala dama.

kurir.rs / story.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track