LOŠE VESTI STIŽU IZ ZVEZDE: Milojević izneo zabrinjavajuće vesti o stanju kolena Milana Pavkova!
Foto: Starsport©

NIJE DOBRO

LOŠE VESTI STIŽU IZ ZVEZDE: Milojević izneo zabrinjavajuće vesti o stanju kolena Milana Pavkova!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se nada da će njegovi fudbaleri polusezonu završiti onako kako su počela i da veruje da će pružiti maksimum protiv Čukaričkog bez obzira na vremenske uslove u Beogradu.

"Spremićemo se na najbolji mogući način i bez obzira na vremenske prilike, verujemo da ćemo pružiti maksimum i nadam se da ćemo završiti godinu kako smo i počeli. Čuli smo da će biti loše vreme, niko ne voli da igra po lošim teškim terenima. Obe ekipe žele da igraju fudbal, ako vreme ne bude dobro, igra će ići u nekom drugom pravcu", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u subotu gostovati Čukaričkom u 21. kolu Super lige Srbije, kojim će se završiti prvi deo sezone.

Milojević je kazao da očekuje izuzetno tešku utakmicu.

"Čukarički je ekipa koja ima najbolji kontinuitet igara od početka prvenstva. Nisu mnogo menjali sastav, a Simo Krunić jako dobro radi posao, što se vidi i po mestu na tabeli", kazao je Milojević.

Crveno-beli će biti oslabljeni neigranjem Milana Pavkova.

"Pavkov ima problem sa ligamentom, nadam se da nije ozbiljnije. Ima otok i sigurno neće igrati. Ima još nekiliko igrača koji su se žalili na povredu, čekamo da prodje dan-dva i da sagledamo situaciju, imamo nekoliko njih i rovitih, pa ćemo vidite tačnu situaciju posle treninga", dodao je trener Zvezde.

Milojević je naveo da će utiske o dosadašnjem delu sezone, u kojoj je Zvezda izmedju ostalog igrala grupnu fazu Lige šampiona, sumirati od naredne nedelje.

Istakao je da je presrećan jer je svaki igrač tokom sezone pružio maksimum i uspevao da nadoknadi izostanak drugog.

Nije želeo da govori o prelaznom roku.

"Ne želim da pričam o prelaznom roku u toku takmičenja. Najbitniji je duel sa Čukaričkim i razmišljam samo o njemu. Sešćemo posle toga mi iz sportskog sektora i videti šta nam je činiti. Tokom prelaznog roka svakodnevno komuniciramo, to je živa stvar, treba mnogo stvari da se dogodi. Nerealno je pričati o tome pre ponedeljka, igrači će malo i odmarati, ali za nas toga nema jer se spremamo za prolećnu deo", rekao je Milojević.

Utakmica izmedju Čukaričkog i Crvene zvezde igraće se u subotu od 15.00 na Banovom brdu.

Kurir sport/Beta

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track