ALEKSANDAR VUČIĆ O ZVEZDI I PARTIZANU: Predsednik Srbije potpuno iskreno o večitim rivalima! Evo šta je rekao (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

OTVORENO

ALEKSANDAR VUČIĆ O ZVEZDI I PARTIZANU: Predsednik Srbije potpuno iskreno o večitim rivalima! Evo šta je rekao (VIDEO)

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu koji je dao za srpske medije, između ostalog, pričao je i o sportskim temama - rivalstvu Crvene zvezde i Partizana.

Ima i dokumenata. Crvena zvezda je favorizovana u odnosu na Partizan u proteklih nekoliko godina, posebno košarkaški klub. Šta imate da poručite crno-belom delu javnosti?

- Košarkaški klub sigurno nije favorizovan i ja mislim da gospodin Mijailović radi odličan posao i mislim da pravi veliki klub. Za to su potrebni rezultati, a ko je uništavao Partizan godinama ranije neka o tome govore ljudi iz Partizana. Država je dala ozbiljan novac, obezbedila dva velika sponzora za KK Partizan. Ne jedan, već dva velika sponzora za KK Partizan. Mislim da je Partizan na putu da izgradi veliki tim.

Što se vama kao navijaču Zvezde neće dopasti...

- Meni se to veoma dopada da Zvezda i Partizan budu uspešni. Ja sam navijač Crvene zvezde, ali ja sam predsednik Srbije i ja se iskreno sekiram kada Partizan izgubi od Cedevite i ne mogu da kažem da mi to prila ili da mi je svejedno. A da li navijam za Zvezdu kada igra protiv Partizana, da, navijam za Zvezdu kada igra protiv Partizana i bio bih lažov kada to ne bih rekao. Da li bih na bilo koji način želeo da neko sa strane pomogne Zvezdi u borbi protiv Partizana, ne, to ne bih voleo - rekao je Vučić.

Intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem možete pročitati na OVOM LINKU

kurir.rs / espreso.co.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track