BAHANALIJE SA OSAM DEVOJAKA! Fudbaler Liverpula pravio RAZVRATNE ORGIJE sa maloletnicama! Za usluge zvezde Instagrama izdvojio 3.500 EVRA! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŽESTOK SKANDAL TRESE OSTRVO

BAHANALIJE SA OSAM DEVOJAKA! Fudbaler Liverpula pravio RAZVRATNE ORGIJE sa maloletnicama! Za usluge zvezde Instagrama izdvojio 3.500 EVRA! (FOTO)

Fudbal -

Natanijel Klajn, fudbaler Liverpula koji se trenutno nalazi na pozajmici u Bornmutu, našao se u središtu skandala koji potresa Ostrvo.

27-godišnji defanzivac je za sebe i svoje drugare organizovao orgije u Marbelji u Španiji. Veliki skandal je izbio kada je u medije procurila informacija da su na ovoj razvratnoj žurci bile i dve maloletnice.

foto: Profimedia

Za bahanalije sa devojkama Klajn je izdvojio nekoliko desetina hiljada funti!

Defanzivac je plaćao devojkama da dođu na "druženje" sa njim i njegovim drugarima. Platio im je put, smeštaj, piće, hranu i ostale usluge... Za najpopularniju cicu, zvezdu Instagrama Estel Morain, izdvojio je čak 3.500 evra!

Osim što su orgijali, uživali su i u alkoholu i raznim drogama - prenose engleski mediji.

"Grupa devojaka se nije poznavala. Jedino su se tinejdžerke znale od ranije. One nisu mogle da veruju da je Klajn fudbaler s obzirom na to kako se ponaša", rekao je za "San" neimenovani izvor.

Klajn je devojke upoznao u nekim ranijim izlascima i kasnije im je obećao putovanje sa plaćenim troškovima. Nije poznato koliki je tačno bio ceh, ali zna se da je Estel bila najskuplja.

Klajn je fudbaler Liverpula, a Klop ga je pred start sezone prosledio na pozajmicu u Bornmut. Ove sezone je odigrao 13 utakmica i nije imao neki poseban učinak na njima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja