SKANDAL U HRVATSKOJ! DEVOJKA TEŠKO OPTUŽUJE FUDBALERA DINAMA IZ ZAGREBA: Prvo me gušio, pa prebio! Život mi je bio u opasnosti (VIDEO)
Foto: Printscreen

POLICIJA JOŠ ISTRAŽUJE

SKANDAL U HRVATSKOJ! DEVOJKA TEŠKO OPTUŽUJE FUDBALERA DINAMA IZ ZAGREBA: Prvo me gušio, pa prebio! Život mi je bio u opasnosti (VIDEO)

Fudbal -

Osiječanka Iva Bošnjak (20) tvrdi da ju je fudbaler Dinama Ijaji Biliv Atimven (23) pretukao sinoć u Zagrebu i da pritom policija nije reagovala.

Iva Bošnjak je u razgovoru za Index.hr tvrdi da je do incidenta došlo u stanu nigerijskog fudbalera u naselju Remetinec, gde ga je ona čekala.

"Došao je malo pre 23 sata s prijateljem u stan, ja sam mu otvorila vrata. Pitao je: 'Šta izvodiš?'. Došao je ljut. On je bio s prijateljem u dnevnom boravku, a ja sam otišla u sobu. Nakon pola sata prijatelj je napustio stan, a on je došao u krevet i legao pored mene. Ja sam ga pitala zašto ne možemo rešiti tu priču. Nakon dva minuta ustao je i počeo da bude agresivan. Počeo je da baca moje stvari. Molila sam ga da prestane. Tada sam ga uhvatila za ruku, a on me bacio na krevet i počeo da me guši. Jednom me rukom držao, a drugom gušio. Prestravila sam se, shvatila sam da mi je život u opasnosti", rekla je Iva.

Prema njenoj priči, ustala je iz kreveta, ali Ijaji Biliv Atimven nije prestao da je bije.

"Izvukla sam se i krenula da izađem iz sobe, a on me je na to gurnuo tako da sam pala i udarila glavom u donji deo vrata i pod. Udarila sam desnom stranom glave. Počeo je da me vuče za noge i šutnuo me. Pobegla sam u ve-ce i sakrila se ispod umivaonika. On je ušao u ve.ce, vukao me je za ruke i dovukao do hodnika. Video je da neću da ustane, pa je počeo da me šutira nogom i viče da sam kur..", ispričala je Iva.

Ni to nije bio kraj...

"Posle toga je opet uzeo moje stvari i počeo da ih baca. Pokušala sam da uzmem mobilni telefon. Čim sam uspela da ga dohvatim, nazvala sam policiju. Odmah sam napustila stan, shvativši da će me ubiti ako ostanem tamo. Pre nego što sam izašla rekao mi je da ja ne znam ko je on i da je on igrač Dinama", nastavila je priču mlada Osiječanka.

Kada je policija stigla, sa Ivom su razgovarali u policijskim kolima, a onda su otišli da razgovaraju i sa fudbalerom.

"On im je rekao da sam ja sama pobacala stvari i otišla iz stana i da je to sve. Policija mi je rekla da oni mogu nešto da urade samo ako su povrede teže i da je, ako hoću da idem dalje s tim, najbolje da ga privatno tužim", rekla je Iva.

On tvrdi da su po njenom telu vidljive povrede.

"Imam masnice i druge povrede. On je meni rekao da ja ne znam ko je on, da je igrač Dinama i da mu ne mogu ništa, ali neću odustati i želim da idem do kraja. Nikad nisam bila zlostavljana, ovo je strašno. Upozoravam sve devojke da se paze. Posle samo jedne objave, počele su da mi se javljaju druge devojke baš vezano za njega. Ići ću na sud, iako sam shvatila njegovu poruku da mu ne mogu ništa", rekla je mlada Osječanka.

Policija je za Index potvrdila da su intervenisali, da su upoznati sa događajem i da prikupljaju informacije.

Iz Dinama nisu imali komentar.

Ijaji Biliv Atimven je na "Maksimir" došao u januaru ove godine posle sezone u hrvatskoj Gorici.

(Index.hr, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track