U JAVNOSTI JE NE MOŽETE VIDETI, ALI ONA JE ŽIVOTNI OSLONAC ZVEZDINE LEGENDE: Supruga Roberta Prosinečkog nije ni nalik drugim ženama fudbalera! Evo i zašto (FOTO)
Foto: AP

PORODICA MU JE SVE

U JAVNOSTI JE NE MOŽETE VIDETI, ALI ONA JE ŽIVOTNI OSLONAC ZVEZDINE LEGENDE: Supruga Roberta Prosinečkog nije ni nalik drugim ženama fudbalera! Evo i zašto (FOTO)

Fudbal -

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, a sada selektor reprezentacije BiH, Robert Prosinečki oduvek je govorio da mu je porodica najveći oslonac u životu.

To tvrde i mnoge druge javne ličnosti...

Razlika je u tome što je kod 50-godišnjeg Roberta Prosinečkog zaista to tako.

Da li ste ikada pročitali da je "Robi" bio u epicentru ljubavne ili bilo kakve druge afere?

Niste, jer nije bio.

Koliko ste puta videli sliku njegove supruge i dece?

Verovatno nikada, jer se članovi porodice Prosinečki ne eksponiraju.

Drže se zajedno i to im je dovoljno.

foto: Starsport©

Selektor "zmajeva" ne voli da priča o privatnom životu, ali je otkrio kako je upoznao suprugu Vlatku 1996. godine.

"Jednom sam došao na kafu, video je i počeli smo da razgovaramo. Ja sam započeo razgovor, što inače nije bio moj običaj. Posle dve godine smo se venčali. Ne pamtim kad smo se poslednji put sporečkali. Fenomenalno funkcionišemo, stvarno nemamo nikakvih problema i prezadovoljan sam svojim porodičnim životom. Imam dvoje dece koju obožavam, suprugu koja me razume, a to mi daje stabilnost i motiv za rad", rekao je Prosinečki.

Svaki slobodni trenutak posvećuje Vlatki, ali i ćerkama Leonardi i Roberi, na koje je posebno "slab".

"Vaspitavan sam da treba sačuvati dostojanstvo. Nisam nikada imao velike afere. Brak mi funkcionisao dobro, imam ćerke i ženu, i to mi je najvažnije. Uspeli smo u svemu tome. Nisam nimalo strog otac i to jevrlo veliki problem. Deca vole da idu linijom manjeg otpora. Supruga je stalno sa ćerkama, dok sam ja često na putovanjima. Kada dođem kući dozvoljavam im mnogo više nego supruga u period dok sam odsutan", otkrio je Prosinečki za “Azru”.

(Azra, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track