Najnovije vesti

BRANISLAV IVANOVIĆ U CENTRU DOPING SKANDALA! Odbio test, izbacio čelnike Agencije iz toaleta... ŽESTOKA svađa trajala sat vremena!
Foto: Profimedia

uf!

BRANISLAV IVANOVIĆ U CENTRU DOPING SKANDALA! Odbio test, izbacio čelnike Agencije iz toaleta... ŽESTOKA svađa trajala sat vremena!

Fudbal

Veliki skandal oko dopingovanja fudbalera trese Rusku ligu. 

Na meti doping kontrole najpre se našao prvotimac Avangarda Dimitri Korobov koji je u 33. kolo Druge lige Rusije testiran od strane ruske antidoping agencije (RUSADA) i bio je pozitivan na nedozvoljene supstance.

 

Sve ovo je samo očigledno bio uvod u mnogo veću priču koja je vezana za srpskog fudbalera i člana Zenita Branislava Ivanovića. 

 

Kako ruska Gazeta navodi, defanzivac Zenita je napravio skandal sa osobljen RUSADA posle meča koji je igrao protiv Dinama.

 

Ivanović naime nije želeo da pristane na doping testove od strane Agencije, čije je čelnike čak izbacio iz toaleta. Krenule je žestoka svađa koja je trajala oko sat vremena, posle čega se sve smirilo i testovi su ipak regularno odrađeni. Ivanovićevi rezultati bili su negativni, ali svakako komisija je odlučila da ga kazni zbog skandaloznog ponašanja. 

 

Kako piše ovaj mediji, ovo neće uticati na položaj bivšeg kapitena Orlova u klubu iz Sankt Peterburga. 

 

 

 

Kurir sport 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...