ŠOK! SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA KAO SAN, A SADA JE PUKLA: Povređena lepotica ostavila bivšeg fudbalera Partizana zbog PREVARE! Biljana je potresnom porukom sve objasnila (FOTO)
Foto: Printscreen

JOŠ GA VOLI

ŠOK! SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA KAO SAN, A SADA JE PUKLA: Povređena lepotica ostavila bivšeg fudbalera Partizana zbog PREVARE! Biljana je potresnom porukom sve objasnila (FOTO)

Fudbal -

Bugarska je u šoku! Slavni fudbaler Valeri Božinov i srpska lepotica Biljana Dol više nisu u vezi!

Nekadašnji napadač Partizana i Biljana su raskinuli posle tri godine.

Razlog je to što je Božinov varao Srpkinju.

Ona je sa društvenih mreža obrisala sve njegove i zajedničke slike, osim jedne, pored koje je napisala opširnu potresnu poruku.

"Valeri i ja više nismo zajedno. Na žalost, došao je kraj našem zajedničkom putovanju koje je mnogima delovalo kao san", počinje Biljana.

"Dala sam sve od sebe da budem najbolji saputnik jer sam mu pomogla da oživi karijeru, postane bolji roditelj, popravi odnose sa majkom i bivšim suprugama, a sve u cilju da ga učinim srećnim i ispunjenim. Bila sam uz njega kada je doživeo padove i kada se vraćao na vrh... I u Kini i u Vraci uvek sam bila uz njega", dodaje Biljana.

"Ali očito da to nije bilo dovoljno i da su njegovi nagoni jači od toga. Ne, ovde nije došlo do prezasićenja, niti je ljubav nestala već su me njegovi bolesni nagoni i potrebe da ih zadovoljava sa strane povredili kao ženu. Želim mu svu sreću u životu ali Biljanu Dol i ženu koja će ga voleti i podržavati bezuslovno kao ja neće naći nikada".

Srpkinja na kraju pisma poentira:

"THE END".

Prvi komentar ispod ove poruke ostavio je upravo Božinov, i to na srpskom jeziku:

"Hvala ti za sve".

Biljana je bila udata za nemačkog fudbalera i trenera Tomasa Dola, a onda je uplovila u vezu sa devet godina mlađim Bugarinom.

Božinov je tokom karijere, između ostalog, igrao za Fiorentinu, Juventus, Mančester siti, Parmu... U Partizanu je bio od 2015. do 2017, a 2018. se vratio u Bugarsku. Trenutno je član Boteva.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track