MILAN BORJAN POSLE HELSINKIJA: Ovo nam je dobra lekcija, moramo da trgnemo ekipu!
Foto: FK Crvena Zvezda

ISKREN DO SRŽI!

MILAN BORJAN POSLE HELSINKIJA: Ovo nam je dobra lekcija, moramo da trgnemo ekipu!

Fudbal -

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan priznao je da je morao da trgne ekipu u trenutku kada je imala gol zaostatka protiv Helsinkija i da je meč u Finskoj dobra lekcija pred duele sa Kopenhagenom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Borjan je, samo dva minuta od vođstva Helsinkija, izborio faul u velikoj šansi za rivala i "kupio" vreme za odmor da stabilizuju saigrači, posle čega je Dušan Jovančić izjednačio i napravio veliku razliku.

"Morala je da se smiri ekipa, zato sam tako reagovao. Iskreno, nisam dobio nekakav jak udarac", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Kako je naglasio, veruje da je izvučena dobra pouka pred Kopenhagen.

"Rano smo primili gol, dobili su snagu da napadaju, ali srećom smo stali na noge. Izjednačili smo i držali meč do kraja, ali smo bezveze primili gol. To nam lekcija da protiv Kopenhagena, da se dobro sprmilo i idemo na pobedu".

On je imao zamerke što je ekipa lako primala golove i da tako nešto ne sme da se desi protiv Danaca.

"Deluje fenomenalno što u kvalifikacijama nismo izgubili još od Krasnodara, ali nekad mora da se dogodi i poraz. Dobro je što je to bilo danas, nadam se da neće protiv Kopenhagena. To je opomena za ceo tim. Ako bude kao protiv Helsinkija u prvom meču neće biti problema", zaključio je kanadski reprezentativac.

Crvena zvezda u utorak čeka Kopenhagen u Beogradu u prvom sudaru 3. kola kvalifikacija za LŠ.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track