BLAMAŽA LAMPARDA NA PREMIJERI U ČELSIJU: Moramo da budemo samokritični!
Foto: AP

ISKRENO

BLAMAŽA LAMPARDA NA PREMIJERI U ČELSIJU: Moramo da budemo samokritični!

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da njegova ekipa mora da bude samokritična posle današnjeg poraza od 0:4 od Mančester junajteda, ali i da misli da taj rezultat nije prikazao pravo stanje na terenu.

"Četiri greške za četiri gola. Moramo da budemo samokritični što se tiče toga. Kontrolisali smo igru u prvih pola sata, ali sam doneli loše odluke. Trebalo je da vodimo na poluvremenu. Njima je lakše da igraju na 2:0, 3:0. Ne mogu biti zadovoljan zbog toga", rekao je Lampard za Skaj.

Na premijerligaškom debiju na klupi Čelsija, Lampard je pretrpeo poraz na Old Trafordu od 0:4.

"Imali su tempo, a ako izgubiš loptu i pustiš ih da trče iza tebe, to može da bude loše. U prvom poluvremenu je bilo dobro, ali naučićemo lekcije. Ne možeš da praviš greške na ovom nivou. Ali, ako pogledate utakmicu, to nije utakmica za 4:0", naveo je Lampard.

Bivši igrač Čelsija rekao je i da su ekipi nedostajali internacionalci i povredjeni igrači, ali da to ne sme da bude izgovor.

"U raznim periodima utakmice bili smo konkurentni. Napravili smo četiri greške i oni su ih iskoristili. Ovo je bio sudar sa realnošću. Mi smo Čelsi. Ne želimo da dodjemo ovde i izgubimo sa 0:4", dodao je najbolji strelac u istoriji Čelsija.

"Ali, sledi nam Super kup, a zatim i prva utakmica na domaćem terenu, uzećemo dobre i loše stvari i analizirati ih", naveo je Lampard.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track