NJEN BRAT ME JE ZAMALO UDARIO KADA SAM MU REKAO ZA NAS Dejan Stanković prvi put OTVORENO o svojoj supruzi Ani: Ona nije kao druge! Čim sam je video znao sam da je to, to!
Foto: Pritnscreen/Instagram

OTVORIO DUŠU

NJEN BRAT ME JE ZAMALO UDARIO KADA SAM MU REKAO ZA NAS Dejan Stanković prvi put OTVORENO o svojoj supruzi Ani: Ona nije kao druge! Čim sam je video znao sam da je to, to!

Fudbal -

Dejan Stanković, jedan od najboljih fudbalera sa ovih prostora ikada, pored sebe ima ženu za koju kaže da ne bi bio ni pola od onoga što jeste da ona nije ušla u njegov život.

Međutim, kao i svaki početak, ni njihov nije bio lak.

Inter - Lacio

Inter igra sjajno u Seriji A, pao je i gradski rival Milan, a večeras (21.00) mu u goste stiže Lacio. Kvota na keca je vrlo lepa - 2,00, dok iznenađenje u vidu pobede Lacija nosi kvotu 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Lacio.

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao - ispričao je Dejan Stanković za "Story"o supruzi Ani.

foto: Profimedia

Za razliku od većine supruga fudbalera, Ana je retko oskudno obučena i retko je možemo videti sa puno šminke na licu. Kako i sama kaže često ona je pre svega požrtvovana majka i žena koja negu jednostavnost.

Njih dvoje imaju tri sina od kojih se dvojica ozbiljno bave sportom koji ga je proslavio.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su iali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu - ispričao je Deki Stanković.

Kurir sport / Story

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track