PARTIZAN DOČEKUJE VOŽDOVAC U HUMSKOJ Milošević: Sve ovo je zaista dobro, ali ne smemo da se opustimo (FOTO)
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

PARTIZAN DOČEKUJE VOŽDOVAC U HUMSKOJ Milošević: Sve ovo je zaista dobro, ali ne smemo da se opustimo (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da ekipa oseća energiju zbog dobre igre i rezultata, ali da je sezona praktično tek počela i da ne sme biti nikakvog opuštanja.

"Suštinski smo još na početku sezone. Veoma je bitno dobro je početi jer onda to što krene dobro, obično ide i završava se dobro. Ali, još je pred nama dalek put i možemo mnogo toga da popravimo. Sve ovo je zaista dobro, ali može još mnogo bolje. Konstantno ću insistirati da budemo bolji. Ima prostora za napredak u svim segmentima i ne smemo da se opustimo jer svako opuštanje i pad može biti koban. Koliko god ovo izgleda spektakularno i lepo, ne smemo da mislimo da smo veliki i moćni jer će nam se to brže nego što pomislimo obiti o glavu", rekao je Milošević.

Partizan će igrati protiv Voždovca u 11. kolu Super lige Srbije, tri dana posle napornog puta i gostovanja Astani u Ligi Evropa.

foto: Starsport©

"Očekujem izuzetno tešku utakmicu zbog napora koji smo imali, a i zbog toga što Voždovac ima odličnu ekipu koja zna da igra. Neće biti lako, ali da se ne vraćam na priču o prioritetima i značaju naše lige. Očekujem maksimum od ekipe. Svako drugo razmišljanje će nas odvesti na pogrešan put", kazao je Milošević.

Milošević neće računati na Sašu Zdjelara i Nemanju Miletića koji su oslobodjeni obaveza "jer su imali najveću minutažu i zaslužili su odmor".

Neće igrati i Umar Sadik zbog suspenzije.

foto: Starsport©

Trener crno-belih je naveo da će protiv Voždovca i potom u sredu u Kupu "biti prostora za sve igrače".

"Ne razmišljam o tome koliko rotiram igrače. Rotiramo na osnovu procene koji su igrači maksimalno opterećenji i koliki je njihov umor. Rotiramo zbog umora u najvećoj meri. To nisu odluke koje se donose unapred, već posledica prethodnih utakmica", kazao je Milošević.

Fudbaleri Partizana, po njegovim rečima, veruju da mogu do titule šampiona Srbije i plasman u narednu fazu Lige Evropa.

foto: Beta

Igrači sigurno veruju, inače ne bismo pričali o ovoj igri i rezultatima. Oni na terenu vide da mogu. Svaka druga priča je virtualna i nije dugotrajna, nema težinu. Teren je merilo. Ubedili smo ih da mogu i to su pokazali na terenu. Verujem da znaju da mogu i više", rekao je trener crno-belih.

Nekolicina igrača Partizana je dobila pozive u reprezenetacije, a Milošević je naveo da je to dobar znak.

"To je znak da radimo dobro i da smo na pravom putu. Dobro je za klub i ekipu da igrači igraju na reprezentativnom nivou, to je dodatno na sve ovo. Koliko god smo bili u situacijama da imamo raskorak Savez - klubovi, to je potpuno pogrešno. Rekao sam svim igračima da treba da budu srećni i ponosni kada dobiju poziv za reprezentaciju. To je najveća nagrada i premija svima nama u klubu", rekao je Milošević.

Utakmica Partizan - Voždovac igraće se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track