TRENER MLADOSTI PRED PARTIZAN: Trudićemo se da i mi ranimo crno-bele!
Foto: Starsport

ling long SUPERLIGA SRBIJE

TRENER MLADOSTI PRED PARTIZAN: Trudićemo se da i mi ranimo crno-bele!

Fudbal -

Trener fudbalera Mladosti Goran Stanić rekao je danas da su njegovoj ekipi poznate mane Partizana i da će se truditi da i oni "rane" crno-bele i dodao da ne veruje da će to što beogradski tim očekuje meč protiv Mančester junajteda biti olakšavajuća okolnost.

"U subotu nas očekuje duel sa Partizanom na domaćem terenu i to je do sada za nas najteža utakmica u ovom delu sezone. Ovo kažem iz razloga što Partizan iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje", rekao je Stanić na konferenciji za novinare, objavljeno je na sajtu kluba.

Za nekoliko dana Partizanu gostuje Mančester Junajted, ali pre toga, crno-bele danas (15.00) očekuje neprijatno gostovanje u Lučanima. Mladost je tvrd domaćin, pa kvota na 0-2 gola od 2,11 zvuči primamljivo. Dvojka je 1,38, a dupla šansa 1X 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

Fudbaleri Mladosti dočekuju sutra ekipu Partizana u okviru 12. kola Super lige Srbije.

Mladost je nakon 11 odigranih mečeva na osmom mestu na tabeli sa 12 bodova, dok je Partizan sa utakmicom manje sakupio 23 boda i nalazi se na petom mestu.

"Partizan je dosta promenio igrački kadar u odnosu na prethodnu sezonu i sada su sve uigraniji, što pokazuju rezultati u domaćim takmičenjima, ali i u Evropi. S druge strane, Mladost u ovogodišnjem prvenstvu igra promenljivo. Medjutim, rezultat iz prethodnog kola, kada smo savladali Indjiju u gostima, daje nam pravo da se nadamo dobrom rezultatu u ovoj utakmici", rekao je trener Mladosti.

On je naveo da je njegova ekipa reprezentativnu pauzu dosta dobro iskoristila, da je dobro radila i da očekuje da već sutra taj rad donese odredjeni rezultat.

"Ovu reprezentativnu pauzu smo iskoristili da unapredimo našu igru i pripremimo se za duel sa Partizanom. Poznato vam je da su oni imali i nekih lošijih izdanja, pre svega protiv Voždovca i TSC-a. Ja o tim njihovim manama neću govoriti javno, ali mi smo to videli i trudićemo se da i mi Partizana ranimo na takav način", rekao je Stanić.

Jedno od novinarskih pitanja odnosilo se i na moguću opterećenost igrača Partizana utakmicom protiv Mančester junajteda, koju igraju samo nekoliko dana posle duela u Lučanima, kao i da li ta činjenica može biti prednost za ekipu Mladosti.

"Ja bih voleo kada bi se oni tako ponašali i unapred mislili na evropski duel, ali smatram da su oni profesionalci i da će dati dvesta procenata svojih mogućnosti na utakmici u subotu. Mi ćemo se tako i postaviti u ovom meču, ne očekujem da će nam to biti olakšavajuća okolnost", rekao je Stanić.

Mladost je u prošloj sezoni dva puta odigrala nerešeno sa Partizanom, što je bio slučaj i u ranijim sezonama.

"Protiv Partizana u Lučanima smo pravili dobre razultate, nadam se da će to biti i sada. U odnosu na prethodnu sezonu i jedna i druga ekipa promenile su dosta igrača, ali mislim da je naš tim ostao bez značajnijih fudbalera za igru tima. Mi u ovoj sezoni još tražimo našu igru, ide na nabolje, ali dosta sporije, ipak mi od tog koncepta nećemo odstupiti", rekao je trener Mladosti.

Utakmica Mladost - Partizan igra se sutra od 15.00.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track