NAJBOLJEM STRELCU SRPSKOG FUDBALA PRETI 12 GODINA ROBIJE: Bivši napadač Zvezde u isto vreme bio sa poznatom PEVAČICOM i popularnom STARLETOM koju je SEKAO NOŽEM! Tatinim PORŠEOM izazvao stravičnu nesreću, pa zbrisao!
Foto: Kurir, Starsport

STRAŠNA PRIČA

NAJBOLJEM STRELCU SRPSKOG FUDBALA PRETI 12 GODINA ROBIJE: Bivši napadač Zvezde u isto vreme bio sa poznatom PEVAČICOM i popularnom STARLETOM koju je SEKAO NOŽEM! Tatinim PORŠEOM izazvao stravičnu nesreću, pa zbrisao!

Fudbal -

Sa dva gola na meču protiv Napretka gde je njegov Radnički slavio sa ubedljivih 4:1, Stefan Mihajlović se osamio na vrhu liste strelaca najkvalitetnije fudbalske lige Srbije.

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića, sada napadač Radničkog iz Niša Stefan Mihajlović, poznat je javnosti po brojnim skandalima.

Stefanovu dosadašnju fudbalsku karijeru nisu proslavili golovi i sjajne partije na fudbalskom terenu, već burne veze sa poznatim manekenkama, pevačicama, starletama, kao i incidenti zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

foto: Starsport©

Javnost je bila u šoku kada se pojavila informacija da je bivši golgeter Crvene zvezde 2015. godine bio u paralelnoj vezi sa poznatom pevačicom Katarinom Živković i popularnom starletom Sorajom Vučelič. Tri meseca su starleta i pevačica delile momka.

foto: Zorana Jevtić

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocenim tatinim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto. Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

foto: Printscreen

Nedavno se pojavila vest da je suđenje fudbaleru krenulo iz početka u Višem sudu u Beogradu.

Optuženi Mihajlović se u aprilu ponovo izjašnjavao o krivici i iznosio odbranu. On je kazao da ostaje pri svemu što je rekao ranije, tvrdeći da za nesreću nije kriv.

foto: Saša Pavlić

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavestila da želi da krene kući. Mihajlović je poluteo uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

foto: Damir Dervišagić

Međutim, ispostavilo se da je Mihajlović slučajno Soraju posekao nožem i istrage nije ni bilo. Čak je i starleta potvrdila da nikakve namere nije bilo.

- Dobro sam, sve je u redu. Ne želim da se ova priča nastavlja, jer su svi naslovi prenapumpani. Samo želim da prestane da se piše o ovome - rekla je Vučelićeva tada.

Inače, pominjalo se da su njih dvoje u vezi, s tim da su te noći uveliko bili bivši.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track