KOSANOVIĆ: Važna su tri boda! RADOJIČIĆ: Poklonili smo pobedu Radničkom
Foto: Starsport©

ODJECI DUELA NA BANJIICI

KOSANOVIĆ: Važna su tri boda! RADOJIČIĆ: Poklonili smo pobedu Radničkom

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da je njegova ekipa u današnjem meču protiv Rada osvojila važne bodove, dok je trener kluba s Banjice Dragan Radojičić naveo da su "građevinari" poklonili pobedu Nišlijama.

"Ja sam rekao pred ovaj meč da igramo protiv ekipe koja jeste na začelju tabele, ali koja igrački vredi mnogo više od toga i to se danas jasno videlo. Mi smo u prvom poluvremenu propustili da damo neki gol i sebi olakšamo put do ove pobede, ali sve u svemu na kraju moram biti zadovoljan jer je moj tim u najvećem delu meča igrao dobro, kontrolisao situaciju na terenu, znao je šta hoće i to nam se vratilo", rekao je Kosanović posle utakmice.

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas Rad kao gosti sa 2:1 u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

"Imali smo i sreće da damo dva gola na drugačiji način nego što smo mogli u prvom poluvremenu. Osvojili smo tri mnogo važna boda i idemo dalje, a ja Radu od srca želim puno sreće u nastavku sezone i da dobre igre pretoči u osvajanje bodova", naveo je Kosanović.

Trener Rada Dragan Radojičić naveo je da njegova ekipa "katastrofalnim greškama pojedinaca" beleži poraze u domaćem šampionatu.

"Opet smo bili egal sa favoritom, u nekim delovima utakmice možda i bolji. Stajali smo dobro na terenu, ali onako kako smo primili dva gola i onako kako smo stvorili dve šanse za Radnički u prvom poluvremenu - e tako mi prolazimo tokom cele sezone. Katastrofalnim greškama pojedinaca odlazimo u poraze", rekao je Radojičić.

On je naveo da je njegova ekipa imala dobre situacije u prvom poluvremenu i da je dogovor bio da u nastavku krene po pobedu.

"Uspeli smo odmah da damo gol, ali smo posle ušli u neki strah koji nas je odveo u poraz. Primili smo dva jeftina gola i spasa nam nije bilo. To kako mi primamo golove ove sezone je prosto neverovatno za ovaj rang takmičenja. Poklonili smo smo im pobedu i moramo da se pogledamo u oči, ovo je prevršilo svaku meru i videćemo šta i kako dalje", rekao je trener Rada.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track