KONAČNO PRIZNALI DA SU ZAJEDNO! Dok ga mediji sele iz Reala Luka sa zgodnom Sofijom uživa u Portugalu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

GOLUPČIĆI UŽIVAJU

KONAČNO PRIZNALI DA SU ZAJEDNO! Dok ga mediji sele iz Reala Luka sa zgodnom Sofijom uživa u Portugalu! (FOTO)

Fudbal -

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović pokušali su da sakriju svoju vezu od javnosti, ali to im nije pošlo za rukom, pa su odlučili da sve prizanju na interesantan način.

Manekenka i fudbaler o svojoj romansi ne žele da govore javno i izbegavaju da se eksponiraju, međutim fotografije koje su objavili u isto vreme, a koje su uslikane na istoj lokaciji, pokazale su da par i te kako uživa u zajedničkim trenucima.

foto: Pritnscreen/Instagram
foto: Pritnscreen/Instagram

Manekenka često boravi kod Luke u prestonici Španije, budući da on tamo ima profesionalni angažman, a sada su, po svemu sudeći, iskoristili nekoliko slobodnih dana da posete susedni Portugal.

Par je u vezi već dva meseca, ali je to tek nedavno otkriveno.

foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

"Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i uplovili u romansu. Hteli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svetlost dana, brže-bolje su počele da stižu poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu želeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vreme da njihova veza postane toliko stabilna da ništa ne može da je uzdrma", rekao je izvor blizak paru i dodao:

foto: Ana Paunković

"Koliko su želeli da sakriju sve od javnosti govori i činjenica da su njihovi roditelji vest o njihovoj romansi saznali iz medija. Fotografija je potvrdila tračeve, pa su morali da saopšte najbližim ljudima da su ipak u vezi. Inače, njih dvoje su se retko viđali u javnosti. Kada bi Luka bio u Beogradu, viđali bi se u Sofijinom stanu u centru grada, a kada bi ona odlazila u Madrid, boravili su u Lukinom domu", dodao je izvor.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track