SAVO MILOŠEVIĆ NIJE RAZOČARAN: Dobro je da smo završili sa Mančesterom!
Foto: Starsport©

IZJAVA POSLE MEČA

SAVO MILOŠEVIĆ NIJE RAZOČARAN: Dobro je da smo završili sa Mančesterom!

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da nije razočaran posle večerašnjeg poraza od Mančester junajteda i istakao da je zadovoljan što su crno-beli završili sa Junajtedom i što mogu da se fokusiraju na "realnije stvari".

"Kod mene nema razočarenja. Čestitke Mančesteru, ovo su ipak druge brzine i jako je teško bilo odgovoriti na prvu ekipu Mančestera na ovom terenu koji je još brži nego naš. Možda se i nismo najbolje snašli ali nemam šta da zamerim momcima, zaista su dali sve od sebe", rekao je Milošević za Radio televiziju Srbije posle utakmice.

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras na Old Trafordu od Mančester junajteda sa 3:0, u utakmici četvrtog kola Grupe L Lige Evropa.

"Mislim da smo možda mogli kvalitetnije da odigramo, ali je dosta stvari uticalo da smo imali malo više grešaka, ta prva dva gola smo praktično poklonili nepotrebno iako smo ih smirili prvih 15 minuta što je bio cilj. Nismo uspeli da zadržimo koncentraciju i u ovakvim utakmicama, ovakvi protivnici ne praštaju ništa", rekao je Milošević.

"Jedno veliko iskustvo za nas i moje momke, da vide koji je to fudbal koji mora da se igra ako hoćete na sam vrh. S druge strane, moram da kažem da sam jako zadovoljan što smo konačno završili sa Mančesterom i što možemo da ih izbacimo iz glave i da se fokusiramo na stvari koje su za nas realnije", dodao je on.

Posle četriri odigrana kola, Junajted je prvi na tabeli sa 10 bodova, AZ Alkmar je drugi sa osam, Partizan je na trećem mestu sa četiri, dok je Astana poslednja bez bodova.

Partizan će u poslednja dva kola tražiti šansu za prolaz daje, a u narednom će gostovati Alkmaru.

"S njima smo se izmerili i oni su fantastična ekipa evidentno, to sada svi znaju, ali su šanse realnije. Daćemo sve od sebe u te dve utakmice da probamo da osvojimo šest golova i da vidimo da li će to biti dovoljno", rekao je Milošević.

"Ono što jeste za nas bitnije je liga u kojoj smo mogli mnogo bolje. Kad sve saberem što se tiče Lige Evrope, od juna, moramo biti zadovoljni, ali liga mora biti mnogo bolja. Drago mi je što smo bar ovaj Mančester završili da možemo fokus da stavimo na neke realnije stvari po nas", istakao je trener Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track