POSLEDNJI OPROŠTAJ OD DEČAKA KOJI JE UJEDINIO CELU SRBIJU I VEČITE RIVALE! Poznato vreme održavanja komemorativnog skupa posvećenom Isaiji Pantiću! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SAOPŠTENJE

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD DEČAKA KOJI JE UJEDINIO CELU SRBIJU I VEČITE RIVALE! Poznato vreme održavanja komemorativnog skupa posvećenom Isaiji Pantiću! (VIDEO)

Fudbal -

Juče je, kao grom iz vedra neba, stigla vest da je preminuo veliki borac i navijač Partizana Isaija Pantić u svojoj petnaestoj godini života! Isaija je sin Željka Pantića, novinara i doskorašnjeg voditelja emisije ''Partizanov vesnik.''

Partizan je saopštio sve detalje povodom komemoracije.

"Centralna komemoracija povodom smrti Isaije Pantića, održaće se u sredu 13. novembra u 20:15 u hotelu Radisson Collection Beograd, i biće direktno prenošena na programu TV Partizan HD u sredu, 13. novembra 2019. u 20:00.

Dođite na poslednji oproštaj od dečaka anđeoskog osmeha... Po izričitoj želji, kremacija Isaije Pantića biće održana u krugu najuže porodice, bez prisustva javnosti. Hvala na porukama podrške" - stoju u saopštenju!

Podsetimo, Partizan je bio jedan od pokretača humanitarne akcije za pomoć malom Isaiji kada je svojevremeno skupljena suma od 126.713 dolara i koja je uplaćena bolnici "Childrens' National" u Vašingtonu 19. februara 2018. i prikupljena je za samo dva radna dana. Uključili su se tada svi, od Partizana i porodice Pantić preko velikih sportskih rivala, ministara u Vladi Srbije i mnogih drugih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track