Najnovije vesti

OVO JE POKRENULO BURU U SRPSKOM FUDBALU: Ovako je trener Javora napao Kosanovića, a onda je usledila brutalna reakcija
Foto: Starsport©

VARNICE ZAPALILE VATRU

OVO JE POKRENULO BURU U SRPSKOM FUDBALU: Ovako je trener Javora napao Kosanovića, a onda je usledila brutalna reakcija

Fudbal

Utakmica Javor - Radnički Niš završena je sa gotovo nestvarnih 0:7 (0:2). Po završetku utakmice usledile su žestoke optužbe. Međusobno vređanje trenera i pominjanje nameštanja mečeva a oglasio se i Radnički Niš sa saopštenjem.

 "Ne mogu da prećutim jednu činjenicu. Znamo da komentarišemo sredom, a subotom ćutimo. Neću reći gospodin Kosanović, nego kolega, premda sam daleko od kolege s njim" - pričao je Bondžulić, trener Javora, i nastavio sa optužbama:

"Pominjemo sredom kakvi su problemi srpskog fudbala, u vidu Brodarca i ostalih stvari, a ovo što se na ovom meču dešavalo ne komentarišemo, prihvatamo, i to je normalno".

Usledila je lavina na račun Kosanovića.

 "Ne znam da li ću doživeti godine koje ima on, ali znam šta pričam sredom, a šta subotom. Ovo je velika sramota! Da li je problem srpskog fudbala Brodarac ili kako se odigravaju ove naše utakmice? I kako se ne odigravaju? Pitao bih ga kako je pre tri godine ostao u ligi, s jednim klubom, zna se kojim".

Odgovor s druge strane bio je žestok.

"Nisi samo nervozan nego i i bezobrazan! Užasno! I sram te bilo" - odbrusio je Kosanović mlađem kolegi.

Usledio je i glas novinara iz Ivanjice s komentarom „da je sudija namešten, jeste namešten“.

"Moliiiim?!?! Onda ste ga vi namestili. Hoćete da kažete da sam ja namestio sudiju? - povišenim tonom je upitao Kosanović.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...