ŠOK VESTI SA OSTRVA: Roman Abramovič zamalo UBIJEN!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

ŠOK VESTI SA OSTRVA: Roman Abramovič zamalo UBIJEN!

Fudbal -

Ostrvo bruji nakon vesti koja se pojavila u današnjem broju Mirora gde je Pet Nevin ispričao kako je za malo ubio bogatog biznismena Romana Abramoviča.

Sve se odigralo pre par godina kada je bivši fudbaler umalo pregazio ruskog oligarha Romana Abramoviča dok je vozio biciklu.

U toku jednog intervjua na BBC radio stanici Nevin je ispričao kako je kako je pri punoj brzini za malo udario Abramoviča koji ga nije prepoznao od stresa, a vrlo dobro su se znali pre toga.

foto: Profimedia

- Vozio sam uz severnu stranu Arana, svaki put kada sam tamo vozim preko celog ostrva. Taman sam skretao na oštroj krivini kod Lokranze i umalo pregazio momka koji je bio na biciklu. U poslednjem momentu sam skrenuo sa puta, sigurno bih ga ubio. Bio je to Roman Abramovič. Kakva bi to priča bila da sam ubio Abramoviča... Jahta mu je bila pri obali, a on je vozio biciklističke krugove. On do danas ne zna da sam to bio ja, rekao je Nevin.

Nevina dobro znaju navijači Čelsija pošto je u periodu od 1983. do 1988. odigrao blizu 200 nastupa i postigao 36 pogodaka. Zatim se preselio u Everton, a pre povratka u domovinu, Škotsku, igrao je još za Tranmar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track