RAJKO PREVASPITAO MBAPEA I NEJMARA: Srbin udario na 400 miliona evra! (FOTO)
Foto: Profimedia

baš Moćno

RAJKO PREVASPITAO MBAPEA I NEJMARA: Srbin udario na 400 miliona evra! (FOTO)

Fudbal -

Vratio ih na mesto! Zvezde PSŽ i svetskog fudbala bile su bezobrazne na meču protiv Remsa i zbog toga je Francuz završio na patosu, a Brazilac dobio unošenje u lice i ironičan osmeh

Bezobrazni Kilijan Mbape dobio je ono što je i zaslužio! Predrag Rajković krenuo je da ispuca loptu, a fudbaler PSŽ se našao pametan i šutnuo mu loptu koju je Srbin namestio... Zbog toga ga je Rajko odgurnuo i Mbape je završio na zemlji.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Odmah potom je dotrčao i Nejmar, želeći da se raspravi sa Rajkovićem, Srbin mu se uneo u lice i uputio mu nekoliko reči i ironičan osmeh. Zvezde svetskog fudbala su se osilile i pomislile da sve mora da bude po njihovom. Čemu uopšte potreba da se pri vođstvu svog tima od 3:0, u samom finišu meča (uz igrača više), sprečava brzo ispucavanje lopte golmana? Neshvatljivo je što mladi as nije dobio žuti karton za taj potez. Arbitar pak nije propustio da žutim kartonom kazni našeg reprezentativca zbog guranja Mbapea. Tandem fudbalera PSŽ vredi neverovatnih 400 miliona evra, pa zbog toga uživaju strahopoštovanje velikog broja protivničkih igrača, pa čak i arbitara. E, Rajković nije u toj grupi. Srpski čuvar mreže ne trpi bezobrazluk bez obzira na to od koga dolazi.

foto: Profimedia

Srce za potez Supruga ponosna

Ana Rajković ponosno je na Instagram postavila naslove iz srpskih medija gde se ističe hrabar Predragov potez da uđe u klinč na Mbapeom i Nejmarom. Pored video-snimka na kom njen suprug odguruje bahatog Francuza stavila je srce. Inače, s Anom je na meču u Remsu bio i njihov naslednik, šestomesečni sin Relja.

Kurir / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track