Najnovije vesti

SKANDAL U NOVOM PAZARU: Trenerov brat fizički napao novinara na skupštini kluba!
Foto: Irfan Ličina

NEVEROVATNO

SKANDAL U NOVOM PAZARU: Trenerov brat fizički napao novinara na skupštini kluba!

Fudbal

Fudbalski klub Novi Pazar večeras je jednoglasnom odlukom članova Skupštine izabrao privatnog preduzetnika Esada Seleka za novog predsednika.

"Zajedno sa gradskim institucijama, pokušaću da Novi Pazar što pre vratim u elitni rang. Firma ‘Ukras’ biće i generalni sponzor kluba", rekao je 37-godišnji Selek.

On je na predsedničnoj funkciji nasledio Elvedina Gicića koji se, kako je rečeno na sednici klupske Skupštine, povukao zbog privatnih razloga.

"Gicić je uradio mnogo za klub, a sa novim predsednikom pokušaćemo da ostvarimo naše ciljeve", kazao je generalni sekretar Novog Pazara Fikret Međedović.

Mđutim, skupštinu u Novom Pazaru obeležio je skandal kada je brat prvog trenera ovog kluba Peco Kolašinac udario novinara portala ''Indeksonline'' nezadovoljan načinom pisanja ovog portala, prenosi upravo ovaj portal. 

Naime, novinar Korać je pisao o otvaranju nove privatne škole fudbala što je zasmetalo Pecu Kolašincu jer je u tome video konkurenciju za njegovu privatnu školu fudbala, dok se Korać raspravljao sa starijim bratom Kenanom Kolašincem, inače prvim trenerom FKNP sa leđa mučki je prišao i pesnicom u glavu koraća je udario Peco Kolašinac, penosi ''Indeksonline.''

Takođe, Indeksonline zahteva hitnu smenu braće Kolašinac iz FK Novi Pazar jer takvi huligani ne treba da vode ni zemljoradničku zadrugu, a kamoli jedan ozbiljan fudbalski klub kakav je FKNP, piše u saopštenju ovog lista. 

Kurir sport / Indeksonline.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...