LUKINOJ SREĆI NIJE BILO KRAJA: Jović nije došao na rođendan svog sina, ali danas mu ga je tata doveo u Madrid! FOTO
Foto: Instagram, Profimedia

PRESLATKO

LUKINOJ SREĆI NIJE BILO KRAJA: Jović nije došao na rođendan svog sina, ali danas mu ga je tata doveo u Madrid! FOTO

Fudbal -

Srpsku fudbaler Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina Davida.

Luka je u poslednji čas otkazao dolazak na rođendan za čiju organizaciju je poslao čak 50.000 evra. Jović je zbog problema sa virusom otkazao svoj dolazak iako je za tu priliku organizovao i privatan let. Kao kompromis sa bivšom suprugom Anđelom, dogovoreno je da David sa dedom danas dođe u Madrid, što se zaista i dogodilo.

Sliku sa sinom na svom Instagramu podelio je fudbaler Madrida uz opis:

- Moj sin, moj život. Volim te. Srećan rođenand!

1. My son. My life. I love you. Happy b-day ❤❤❤

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Podsetimo, Luka Jović i njegova nekadašnja partnerka Anđela Manitašević organizovali su proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina Davida. Gala zabvava organizovana je u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a fudbaler je kompletnu organizaciju slavlja prepustio majci svog jedinca.

Sportista nije štedeo kada je restoran u pitanju - on je platio najskuplji meni, koji iznosi 45 evra po osobi, što znači da će za iće i piće iskeširati 9.000 evra. Za čitavo slavlje on je iskreširao 22.000 evra, a neki su sigurni da za ovakvu gala proslavu nije moglo biti potrošeno manje od 50.000.

1 / 28 Foto: Nemanja Nikolić

Što se muzičkog repertoara tiče, Luka je i tu i te kako odrešio kesu! Anđelina i njegova želja je bila da pevaju Ivana Pavković i Slobodan Radanović, a angažovan je i još jedan muzički par. Prema rečima našeg izvora, nije planirano da dođe Lukina devojka Sofija Milošević, kao ni Anđelin novi dečko.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track