ZVEZDA PREMIJER LIGE U CENTRU SKANDALA! Pozvao ljude da ostanu kod kuće, pa pijan slupao auto u povratku sa žurke! FOTO
Foto: Printscreen

KAKAV LIK

ZVEZDA PREMIJER LIGE U CENTRU SKANDALA! Pozvao ljude da ostanu kod kuće, pa pijan slupao auto u povratku sa žurke! FOTO

Fudbal -

Kapiten i zvezda Aston Vile i ostrvskog fudbala Džek Griliš juče ujutru našao se u centru velikog skandala pošto je dožieo saobraćajnu nesreću nakon izlaska u grad, a samo par sati nakon što je pozvao javnost da ostanu kod kuće zbog pandemija koronavirusa koji vlada širom planete.

- Da biste pomogli da sačuvate živote, ostanite kod kuće. Napustite svoj dom samo u slučaju da treba da kupite hranu, lekove ili da vežbate, ali uvek ostanite u razmaku od najmanje dva metra. Ovo je bitno, ostanite kod kuće, spasite živote - rekao je Griliš uz video poruku na Tviteru veće pre same nesreće.

Međutim, sve je to izgleda bila samo maska pošto ni on prvi se nije pridržavao tih mera. Njegovo pravo lice pokazalo se samo nekoliko sati nakon objavljivanja ovog snimka, kada je slupao automobil, koji je zatim napustio i otišao sa lica mesta.

Griliš se oko osam ujutru sa svojim Rendž Roverom vrednim 90.000 eura zabio u tri parkirana automobila, prenose tamošnji mediji, nakon čega se svađao s prolaznicima, pa pobegao sa lica mesta.

Prema svedočenju osoba koje su prisustvovale sceni, navodno je Griliš bio u komšiluku na žurci koja je trajala čitavu noć, a rano ujutru je, verovatno pod dejstvom alkohola imao niz saobraćajnih nezgoda ispred zgrade, gde je udario tri automobila koja su bila parkirana u blizini.

Na društvenim mrežama pojavila se i slika Griliša i jednog radnika ibezbeđenja kako se raspravljaju o tome šta se dogodilo.

Pošto nije želeo da čeka medije, Griliš je otišao sa lica mesta i javno obećao da će platiti svu štetu koja je nastala.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track