SLAVNI GOLMAN BIO NA SAMRTI, IZLEČIO SE, A ONDA IZNEO ŠOKANTNU TVRDNJU Turska ima lek za koronu, davali su mi ga 10 dana
Foto: Instagram

Ruštu pobedio u utakmici života

SLAVNI GOLMAN BIO NA SAMRTI, IZLEČIO SE, A ONDA IZNEO ŠOKANTNU TVRDNJU Turska ima lek za koronu, davali su mi ga 10 dana

Fudbal -

Ruštu Redžber, legendarni turski golman i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju ove zemlje, prošlog meseca je prošao kroz pakao zbog koronavirusa.

Redžber je primljen u bolnicu u kritičnom stanju, bio je na respiratoru, ali se uspešno oporavio.

Posle svega se zahvalio mnogima na pomoći, ali je i izneo šokantnu tvrdnju.

"Pobedio sam u najvećoj utakmici u životu. Bio je to dug i veoma težak proces lečenja za mene. Postoji lek za ovaj virus u Turskoj koji je odobrio naše Ministarstvo zdravlja. Lekari su tu metodu primenjivali intenzivno na meni 10 dana i uložili su mnogo truda. Podrška mojih najmilijih u ovom procesu je bila fantastična. Sve je to bilo od velikog značaja i bilo je lakše verovati da ću iz ove borbe izaći kao pobednik. Na kraju smo svi veoma srećni i to je najvažnije", rekao je Redžber.

Redžber je za reprezentaciju branio čak 120 puta, a karijeru je završio 2012, godine u redovima Bešiktaša, u koji je došao iz velikog rivala – Fenerbahčea.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track