DVA PENALA ZA STARU DAMU: Ronaldo spasao Juventus poraza od Atalante
Foto: Profimedia

SERIJA A

DVA PENALA ZA STARU DAMU: Ronaldo spasao Juventus poraza od Atalante

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa i Atalante remizirali su (2:2) u derbiju 32. kola italijanske Serije A.

Lacio je poražen u subotu popodne, Juventus je bodom pobegao na osam bodova razlike.Trećeplasirana Atalanta je prekinula niz od 12 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Igrao se 16. minut kada je Atalanta uspela da stigne do prednosti na ovom meču i da najavi novo veliko iznenađenje. Izgubio je Dibala loptu na sredini terena, a onda su dvojica igrača Atalante napravila dar-mar Juventusovoj odbrani. Papu Gomez i Duvan Zapata su razmenili nekoliko pasova, na kraju sjajan pas Gomeza za Kolumbijca koji pogađa za 0:1.

Početkom drugog dela penal za Juventus. Paulo Dibala je pokušao da centrira, Marten De Ron je igrao rukom, a sudija nije imao dilemu niti jednog trenutka. Penal je iskoristio Kristijano Ronaldo.

Atalanta stiže do nove prednosti, a strelac je Malinovski koji je topovskim udarcem savladao Ščešnjeg nakon dodavanja Muriela sa leve strane. Nedovoljno za desetu uzastopnu pobedu u Seriji A.

Novi penal za Juventus u 90. minutu, Muriel jeste igrao rukom i sudija jeste zasluženo pokazao na belu tačku, Ronaldo ponovo siguran za 2:2.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track