SKINUO SAM MARADONU SA KOKAINA, SMRŠAO JE 5 KILA, NA REDU JE ALKOHOL: Doktor legendarnog Argentinca doneo SJAJNE vesti
Foto: Profimedia

napredak

SKINUO SAM MARADONU SA KOKAINA, SMRŠAO JE 5 KILA, NA REDU JE ALKOHOL: Doktor legendarnog Argentinca doneo SJAJNE vesti

Fudbal -

Bilo da se radi o njegovoj fudbalskoj magiji, bilo o njegovom problematičnom ponašanju, za Dijega Armanda Maradonu znaju svi.

Legendarna desetka Gaučosa po ovom drugom je češće u javnosti, a snimci na kojima se vidi da od dejstva droga i alkohola ne može da funkcioniše uopšte nisu retki.

Zbog toga je sve obradovala vest da se Maradona okrenuo drugom načinu života, a o čemu se tačno radi pričao je njegov doktor Leopoldo Luke, koji je slavnog fudbalera posetio kada je video u koliko je lošem stanju.

- Koristio je neke lekove da kontroliše anksioznost, s tim tretmanom nastavljamo jer neke terapiju ne smeju naglo da se prekinu. Dijego se potpuno skinuo sa kokaina, ali nekada ima probleme sa alkoholom. On pije, ali radimo i na tome - rekao je doktor, koji je od Maradone dobio posebnu zahvalnicu na društvenim mrežama:

- Veliko hvala mom doktoru. Doktor Luke za mene brine uvek, kao da sam član njegove porodice - napisao je Maradona, uz fotografiju sa doktorom.

Na lepe vesti o "skidanju sa kokaina" idu i one da Maradona trenira 20 minuta na traci za trčanje, vozi bicikl i šeta, a doktor poručuje da je potpuno fokusiran na zdravlje i da želi kvalitetniji život. Za sada se zna da je uspeo da skine pet kilograma, da se reši naviek uzimanja droge, a ukoliko nastavi sa istom filozofijom, mogao bi potpuno zdrav da se vrati svom poslu u FK Gimnazija.

G. F. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track