ISPALI IZ PREMIJER LIGE ZBOG TEHNOLOGIJE: "Oko sokolovo" SAČUVALO Aston Vilu u eliti, sledi TUŽBA! VIDEO

REVOLTIRANI

ISPALI IZ PREMIJER LIGE ZBOG TEHNOLOGIJE: "Oko sokolovo" SAČUVALO Aston Vilu u eliti, sledi TUŽBA! VIDEO

Fudbal -

Čelnici engleskog Bornmuta sastaće se krajem ove nedelje kako bi odlučili da li će tužiti "hok-aj" tehnologiju zbog velike greške koja je njihov klub, na kraju kako se ispostavilo koštala ispadanja iz lige

Naime, pomenuta tehnologija zakazala je na meču Aston Vila - Šefild, kada je golman domaćeg tima ušao s loptom u gol. Međutim, "hok-aj" se nije oglasio i igra je nastavljena.

Ipak, posle meča stiglo je izvinjenje i objašnjenje.

"Tokom meča između Aston Vile i šefilda dogodio se incident sa na gol liniji, kada je golman domaćina preneo loptu preko linije. Ipak, sudija nije dobio nikakav signal. Čak sedam kamera je locirano oko gola, ali je očigledno da su sve istovremeno bile zaklonjene golmanom, igračima i prečkama i stativama. Tako nešto se nije dogodilo u 9.000 mečeva koliko je "hok-aj" radio. "Hok-aj" se ovim putem izvinjava, Premijer ligi, Šefildu i svima koji su pogođeni ovim incidentom", pisalo je u saopštenju sredinom juna.

Na kraju je Aston vila završila sa bodom prednosti ispred Šefilda , a da je gol priznat, smatra se da bi utakmicu izgubili pošto je ovako završena bez golova 0:0.

U tom slučaju ekipe bi bile izjednačene po broju bodova a Bornmut bio ostao u Premijer ligi zbog bolje gol-razlike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track