GDE JE NESTALA LJUBAVNICA DEJVIDA BEKAMA: Viktoriji je od života napravila PAKAO, a OVE REČI joj nikada neće zaboraviti
Foto: Profimedia, Instagram

POKVARILA IDILIČAN BRAK

GDE JE NESTALA LJUBAVNICA DEJVIDA BEKAMA: Viktoriji je od života napravila PAKAO, a OVE REČI joj nikada neće zaboraviti

Fudbal -

Jedan od najpoznatijih parova u svetu poznatih su Viktorija i Dejvid Bekam. Njihov brak danas izgleda bajkovit, ali tu je i više nego burna prošlost koja nije zaboravljena.

Iako sad u njihovu braku sve izgleda idilično, pre više od deset godina Dejvida su ljubavne afere umalo koštale braka. Najpoznatija njegova preljuba je iz 2003. godine, započela je u jednom madridskom noćnom klubu s manekenkom Rebekom Los. Radila je kao njegova asistentikinja, a paparaci su je uskikali kako ćaska s Dejvidom kao da se godinama poznaju.

foto: Prinscreen Instagram, AP

Nakon objavljenih fotografija na kojima Rebeka i Dejvid čavrljaju poput intimnih prijatelja, Bekamovi su hitno dali saopštenje za medije u kome poriču bilo kakve probleme u svom braku. No, mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu "Santa Mauro".

foto: Profimedia

Izvor tvrdi da te večeri nisu vodili ljubav, ali da je među njima ipak bilo seksualne privlačnosti. Ali tri meseca kasnije, u decembru, nekoliko dana pre poslednje utakmice u Madridu, par je ponovo proveo nekoliko sati u njegovom hotelskom apartmanu.

Dejvid je tada sve negirao, Viktorija mu je verovala, a nešto kasnije, fudbaler se ponovno viđao sa ovom manekenkom i iz kluba su otišli u apartman.

"Poslednjih nekoliko meseci morao sam čitati smešne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primer. Istina je samo da sam srećno oženjen i imam predivnu ženu i decu. Nema nikakve treće osobe koja bi promenila ove činjenice", glasilo je Dejvidovo saopštenje.

Viktorija je sve teško podnosila, a na kraju je navodno i pretila Rebeki. Ipak, suprugu je sve oprostila i rodila trećeg sina Kruza, ali tada je pukla bruka i ljubavnica je sve iznela u medije. Tako je jednom prilikom ispričala sve o Dejvidovim veštinama u krevetu.

foto: Profimedia

"Jako je dobar ljubavnik. Na lestvici od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi", rekla je Rebeka, a ove reči još uvek odzvanjaju u Viktorijinoj glavi.

Producenti su joj obećali da će od nje napraviti milionerku, ali samo ako pristane da realizuje njihove ideje. A jedna od njih je bila i 'simulacija seksa sa Bekamom'.

"Tražili su mi da snimim seksi video sa Bekamom. Rekao mi je da će mi odmah na računu leći milion funti", otkrila je Rebeka i dodala:

"Meni nikad nije bilo do novca, već do istine, zato sam izašla u javnost o aferi sa Dejvidom. Hela sam da budem iskrena. Bila sam šokirana kad su mi ponudili toliki novac ako snimim seks video. Rekla sam da nema šanse jer mi nikad novac nije bio prioritet", iskrena je bila Rebeka.

foto: AP

"Godinama sam nakon tog priznanja o aferi pokušavala sve kako se o meni ne bi pričalo samo kao o ženi koja je imala aferu sa Bekamom. Sve se događa sa razlogom, nije to bilo najmirnije doba života, sad imam idiličan život, muža i dvoje dece", rekla je Losova.

Bivša asistentkinja Dejvida Bekama koja je postala slavna zahvaljujući aferi s engleskim fudbalerom i što joj je omogućilo i naslovnicu Plejboja, sada je trener joge i živi u Norveškoj, piše The Sun.

Udala se i ima dvoje dece te je posvećena zdravom životu, a na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima vežba jogu, a često na tim fotografijama jogu radi u toplesu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track