FUDBALERI ZARATILI DO KOSKE: Frka u reprezentaciji Rusije pred duel sa Srbijom
Foto: EPA/KATIA CHRISTODOULOU

loša atmosfera

FUDBALERI ZARATILI DO KOSKE: Frka u reprezentaciji Rusije pred duel sa Srbijom

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Rusije nalazi se u problemu, pred prvi meč Lige nacija protiv Srbije, koju dočekuje u četvrtak.

Konflikt u ruskoj reprezentaciji postoji između iskusnog Zenita Artjoma Dzjube i mladog igrača Spartaka Aleksnadra Soboleva. Njih dvojica su imali razmirice, a sve je kulminiralo time što mladi napadač Spartaka najpre nije pozvan u nacionalni tim. Ipak naknadno je dobio poziv i nalazi se u Novogorsku gde se "zbornaja" sprema.

"Moguće je da igramo sa dva napadača. Sve je uvek moguće, da li od prvog minuta ne znam, utakmica će vam reći. Situacija kakva je između Dzjube i Soboleva nas ne remeti ako sve radimo na vreme. Ako bismo to uradili danas, onda bi nam smetalo. Danas su svi trenirali, nema problema i povreda", kazao je selektor Stanislav Čerčesov.

Dzjuba i Sobolev su rekli da među njima nema problema.

"Nije bilo konflikta među nama. Pričao sam sa Sašom i niko se nije izvinio. Pričali smo kao muškarci i taj razgovor ostaje među nama. Rekli smo zdravo, nasmejali se i poželeli jedan drugom sreću. Nadam se da će ova tema biti zatvoreno jednom zauvek", kaže Artjom Dzjuba.

"Kao što je Artjom rekao, priča je prenaduvana. Nismo imali sukob. Čuli smo se telefonom, pričali kao muškarci. Niko se nije izvinjavao. To je zatvoreno i sve je u redu", kazao je Aleksandr Sobolev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track