DAĆU GOL MILANU! Kolarova već OBOŽAVAJU navijači Intera: Došao sam zbog Kontea, da osvojimo TITULU! VIDEO
Foto: Printskrin

ODMAH IM UŠAO POD KOŽU

DAĆU GOL MILANU! Kolarova već OBOŽAVAJU navijači Intera: Došao sam zbog Kontea, da osvojimo TITULU! VIDEO

Fudbal -

Aleksandar Kolarov kapiten reprezentacije Srbije napustio je Romu i potpisao ugovor sa Interom.

Nakon što je potpisao ugovor novi član "neroazura", dao je prvi intervju za klupsku televiziju.

Iskusni levi bek rekao je da je trener Antonio Konte koga mnogo ceni glavni razlog njegovog dolaska u Inter

- Tačno je da sam nekoliko puta bio blizu Intera, ali evo na kraju sam ipak uspeo da pređem. Kada sam ovog puta dobio poziv, nisam mislio dvaput, pa sam sa zadovoljstvom prihvatio. Poznajem mnoge igrače, igrali smo međusobno, tako da već imama pozitivan utisak. Jedva čekam da ih sve upoznam - poručio je Kolarov i naglasio:

"Svakako da je Antonio Konte značajno uticao na transfer. Otišao je u Englesku i odmah osvojio Premijer ligu. Sada, posle prve sezone s Interom, odmah je promenio lice ekipi. Nadam se da zajedno možemo mnogo i da ćemo pobeđivati."

Konte preferira formaciju 3-5-2, a u takvom sistemu, Kolarov bi trebalo da zauzme mesto ofanzivnog beka što njemu u potpunosti odgovara.

"Osećam se dobro na toj poziciji. Igrao sam nekoliko poslednjih meseci u Rimu, prethodno i u Mančester sitiju. Inter je tim koji se trudi da ima posed, tako da bih mogao da budem srećan na ovoj poziciji", istakao je 33-godišnji Srbin.

Gradski derbi Milana zakazan je za 4. kolo, a Kolarov je iskoristio priliku da pošalje poruku velikom rivalu, ali i iskusno se dodvori navijačima Intera

- Igrao sam mnogo derbija u Rimu i Mančesteru, a ovo je takođe jedan bitan meč. Pošto sam često postizao golove u tim derbi utakmicama, očekujem da ću to učiniti i protiv Milana - zaključio je kapiten "orlova".

Inače, Kolarov bi kako prenose italijanski mediji trebalo da dobije 3,5 miliona evra u narednoj sezoni, uz opciju koja je ostavljena klubu da ga s njim produži saradnju i za sezonu 2021/2022.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track