BRATANICA NEKADA NAJLEPŠE SPORTISTKINJE SVETA ZAVELA ZVEZDU JUVENTUSA: Lepotu je nasledila od SLAVNE TETKE i izgleda TOP
Foto: Printskrin

SJAJNO

BRATANICA NEKADA NAJLEPŠE SPORTISTKINJE SVETA ZAVELA ZVEZDU JUVENTUSA: Lepotu je nasledila od SLAVNE TETKE i izgleda TOP

Fudbal -

Gabrijela Sabatini, teniserka za kojom su svojevremeno milioni širom sveta uzdisali i smatrali je jednom od najlepših sportistkinja, a njena bratanica Oriana Sabatini već duže vreme uživa u ljubavi sa zvezdom Juventusa Paulom Dibalom.

Sabatini redovno objavljuje na društvenim mrežama i stavlja do znanja nekadašnjim obožavaocima da i dalje zrači lepotom i izgleda kao da nije ušla u šestu deceniju života.

Njena bratanica Orijana Gabrijela Sabatini (po tetki je dobila drugo ime) ne zaostaje u objavljivanju fotografija na društvenim mrežama, a samo jedan pogled na nju biće dovoljan da vam bude jasno od koga je nasledila lepotu.

?

A post shared by の 尺 ノ ム 刀 ム (@orianasabatini) on

Argentinka je tokom bogate karijere osvojila 27 turnira, jednu titulu na US openu, međutim nikada se nije popela do prve pozicije na WTA listi.

Najbolji plasman karijere bio joj je treće mesto, a iste godine je osvojila i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu.

#yomequedoencasa #istayhome #iorestoacasa

A post shared by Gabriela Sabatini (@sabatinigaby) on

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track