ISPLIVALE GOLIŠAVE FOTKE KUMICE MIROSLAVA ILIĆA Ćerka legendarnog Hrista Stoičkova skinula SVE SA SEBE! GORE DRUŠTVENE MREŽE! FOTO
Foto: Printscreen

opustila se nasledinica

ISPLIVALE GOLIŠAVE FOTKE KUMICE MIROSLAVA ILIĆA Ćerka legendarnog Hrista Stoičkova skinula SVE SA SEBE! GORE DRUŠTVENE MREŽE! FOTO

Fudbal -

Mika Stoičkov, ćerka proslavljenog bugarskog fudbalera Hrista Stoičkova, svojim provokativnim fotografijama na Instagramu zapalila je fudbalsku javnost.

Naslednica legendarnog asa Barselone fotografisala se dok potpuno gola leži na krevetu i fotku je podelila na Instagramu. U opisu je napisala:

"Kontroverza je deo prirode umetnosti i kreativnosti".

Mika je izuzetno popularna na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu ima oko 45 hiljada pratilaca i neretko ih čašćava provokativnim fotkama.

?? Sunday Funday ? ?

A post shared by ᗰIKᗩ ᔕTOITᑕᕼKOᐯ (@mstoitchkov) on

Podsetimo, Hristo je osvajač Zlatne lopte 1994. godine, a našoj javnosti je takođe poznat i kao kum pevača Miroslava Ilića.

Stoičkov je sa Barselonom osvojio četiri prvenstva Španije uzastopno, kao i Kup evropskih šampiona 1992. godine. Posle Barselone igrao je za Parmu, Al Nasr, Kašiva Rejsol, Čikago Fajer i Di Si Junajted. Za reprezentaciju Bugarske igrao je od 1986 do 1999. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track